reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Breezy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.1.2017
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2017
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.12.2009
eastwood
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4098minih4098Bílý policajt s černým srdcem (1990) 
Heart Condition n
minih5509minih5509Černé roucho (1991) 
Black Robe n
minih42969minih42969Dannyho parťáci 3 (2007) 
Ocean's Thirteen n
minih51714minih51714Arabské noci (2007) 
Nuits d’Arabie n
minih54589minih54589Amelia (2009) 
Amelia n
minih28352minih28352Černá roucha (1983) 
Entre Tinieblas n
minih9026minih9026Chungking Express (1994) 
Chongqing senlin n
minih59780minih59780Cwcw (2008) 
Cwcw n
minih29841minih29841Zabíjení (1956) 
The Killing n
minih103651minih103651Konzultant (2013) 
The Counselor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.3 %
9   - pataamat
4   - Kuvik
9   - PORTER
8   - cerfik
8   - satyr
8   - Kycky
10 - xebece
9   - Johnny1
10 - eastwood
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147952
Osobností: 626659
Fotografií: 562501
Plakátů: 266820
Obsahů a biografií: 135796

Poslední komentáře

Stud (2011)

Stud
spíš než stud bych filmu   dala název CHLAD. Zajímavá   exkurze do života dvou   sourozenců..o děj v   podstatě nejde, zajímavé je   však více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Sněhurka a sedm trpaslíků (1937)

Pozoruhodný počin

Sněhurka a sedm trpaslíků
Krásná pohádka, natočená   před dávnou dobou, krásná   animace, která sice možná   může působit   kýčovitě,ale tdy tomutak   není. Američanům více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Blade Runner 2 (2017)

Blade Runner 2
BR2 jsem viděla dvakrát a   stejně si nejsem jistá,   jestli je to dobrý film nebo   ne (po prvním shlédnutí   jsem byla zklamaná, jako   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Řidič (2011)

Řidič
Gosling a Mulligan spolu   proste fungují... Hodný   psychopat,   GTOčko,krimizápletka -   všechno to bude znít   poměrně debilně, ale   dohormady namíchat to Refn   opravdu umí - atmosféra jako   víno.

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Jen Bůh odpouští (2012)

Jen Bůh odpouští
Nejprve jsem si vůbec nebyla   jistá, jestlise mi film   líbil, ale to je jedno -   důležitější je, že   zapůsobil a zanechal dojem.   Děj je v více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.151/0.116