reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Breezy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.1.2017
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2017
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2006
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.5.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.12.2009
eastwood
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57748minih57748Zbraň odplaty (2008) 
Shin ge jeon n
minih2918minih2918Americký Tiger (1990) 
American risciò n
minih36124minih36124Dalmácie ty sladká, chrabrá, nešťastná… (1993) 
n
minih24850minih24850Zlaté rybky (1977) 
Zlaté rybky n
minih54412minih54412Cool Blue (1990) [Video] 
Cool Blue n
minih6595minih6595Dobrý synek (1993) 
The Good Son n
minih35411minih35411Osamělý mstitel (2003) 
Man Apart, A n
minih36656minih36656Adamovo tajemství (2003) 
Young Adam n
minih4373minih4373Bluf (1977) 
n
minih56716minih567165 dolarů za den (2008) 
$5 a day n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83 %
9   - pataamat
4   - Kuvik
9   - PORTER
8   - cerfik
8   - satyr
8   - Kycky
10 - xebece
8   - zepo
9   - Johnny1
10 - eastwood
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272274
Obsahů a biografií: 138081

Poslední komentáře

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Řidič (2011)

Keď sa to všetko vymkne spod kontroly

Řidič
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Talisman (2012)

Talisman
Cesty za štěstím jsou   různorodé, avšak přesto   mají jedno společné. Vždy   jsou velice vrtkavé.   Tentokrát se jedná o   příběh o válečném více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.143/0.11