reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Breezy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.1.2017
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2017
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.11.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.12.2009
eastwood
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih98902minih98902Buranský masakr (2011) 
Inbred n
minih34449minih34449A život jde dál (1969) 
Setkání - A život jde dál n
minih10645minih10645Kouzlo draka (1992) 
Xin qi long zhu n
minih27587minih27587Ideální manžel (1999) 
An Ideal Husband n
minih56779minih56779Zelená zóna (2010) 
Green Zone n
minih44661minih44661Kojak (1973) [TV seriál] 
Kojak n
minih13865minih13865Cesta do Číny (1983) 
High Road to China n
minih29565minih29565Cena za život (1999) [TV film] 
Swing Vote n
minih46594minih46594Ďáblův sluha (2007) [TV seriál] 
Reaper n
minih55988minih55988Sharpův nepřítel (1994) [TV film] 
Sharpe's Enemy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
9   - pataamat
4   - Kuvik
9   - PORTER
8   - satyr
8   - Kycky
10 - xebece
9   - Johnny1
10 - eastwood
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.229/0.197