reklama
 
ohodnotit

Bratrstvo [TV film]

Žánr:
Rok:
1994
„Profil uměleckého sdružení“

Celkové hodnocení filmu Bratrstvo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 37.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.3.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.11.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.3.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.3.2008
ondrej100o
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.11.2010
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40869minih40869Akoibon (2005) 
Akoibon n
minih43459minih43459Jedovatý břečťan 2: Lily (1996) 
Poison Ivy II n
minih28555minih28555Tenkrát na východě (2000) 
Shanghai Noon n
minih36185minih36185Lady Macbeth (1994) [TV film] 
n
minih67969minih67969Cesta do hlubin země Prométhea (2010) [TV film] 
Journey to Promethea n
minih43108minih43108Nightwish: End of an Era (2006) [DVD] 
Nightwish: End of an Era n
minih38285minih38285Dannyho parťáci 2 (2004) 
Ocean´s Twelve n
minih30233minih30233Zimní příběh (1991) 
Conte d'hiver n
minih4482minih4482Borisek - malý seržant (1975) 
Boriska - maleňkij seržant n
minih46233minih46233Červený pás (2008) 
Redbelt n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

37.1 %
5   - Kuvik
4   - R.RICKIE
5   - satyr
3   - Rendys
2   - Area
2   - ondrej100o
5   - pepa123
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258044
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.4/0.365