reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Brainscan

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
96 minut
„Hra zkončila ...... jsi volný !!!“

Celkové hodnocení filmu Brainscan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.12.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2010
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2008
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2009
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2009
Romca75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.2.2008
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8992minih8992Chobotnice (1977) 
n
minih12684minih12684Mluv, mluv...zajímáš mne (1979) 
Cause toujours... tu m'intéresses! n
minih57863minih57863Inspektor Morse (1987) [TV seriál] 
Inspector Morse n
minih52611minih52611Afričtí lidožrouti (2000) [TV minisérie] 
Attack! n
minih17189minih17189První liga (1989) 
Major League n
minih3651minih3651Barvy orchidejí (1979) 
n
minih37411minih374113 muži a 3 nemluvňata (2004) 
My Baby´s Daddy n
minih52883minih52883Láska v přímém přenosu (2004) [TV film] 
I Want to Marry Ryan Banks n
minih4616minih4616Bratří Mašínové (1996) 
n
minih19288minih19288Snídaně šampiónů (1999) 
Breakfast of Champions n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.8 %
7   - Prasoid
4   - Kuvik
4   - catamount
5   - satyr
8   - smíšek
7   - ASPHALT
10 - lisak-18
9   - Romca75
7   - roup

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Poutní místa: Vranov u Brna

19:20 - 19:40

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141657
Osobností: 606720
Fotografií: 526762
Plakátů: 254019
Obsahů a biografií: 130362

Poslední komentáře

Kód Enigmy (2014)

Cizí peří

Kód Enigmy
Další z téměř nekonečné   řady snímku které se   tváří seriozně ale mají   spíš propagandistický úkol   jak "narovnat" dějiny či   zásluhy v více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 3 / 10

Šašek a královna (1985) [TV insc...

Šašek a královna
Tož co Bolku? Jak Tě   ohodnotit? Chvílemi jsem se   bavil, ale chvílemi mi to   připadlo idiotské. Ale toho   smíchu tam zase tolik nebylo,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Jindra Patočka z Městského   úřadu jde vyřizovat   nahromaděné problémy   starého domu, zde jej uvede   Hugo - poslední hejkal v   Čechách, ten více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Afterlife (2015) [TV epizoda]

Afterlife
Chvíli tak, chvíli onak.   Coulson je kluzký jako   úhoř, ne nadarmo na něj   Fury sázel a sází. A zuby   si o něj láme Hydra, i nový   S.H.I.E.L.D. a když je   nejhůř, vytáhne se ze   záhrobí i Deathlok.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Turbotarantule 2: Druhá láva (20...

Turbotarantule 2: Druhá láva
Neskutečná divočina. Už   jsem dlouho neviděl takovou   koninu. Neviděl jsem film   předcházející tomuto   příběhu, ale schválně se   také více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.283/0.255