reklama
 
ohodnotit

Bradyovi

The Brady Bunch Movie

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
13.7.1995
„Taková „normální" rodinka z Los Angeles. Americká filmová komedie“

Celkové hodnocení filmu Bradyovi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2010
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih20593minih20593Tanec s vlky (1990) 
Dances With Wolves n
minih47151minih47151Prosíme přetočte (2007) 
Be Kind Rewind n
minih35342minih35342Žába k zulíbání (2002) 
The Hot Chick n
minih28272minih28272Matrix Reloaded (2003) 
The Matrix Reloaded n
minih39984minih39984Cesta k Saturnu (1967) 
Put v 'Saturn' n
minih55309minih55309Architekti (1990) 
Die Architekten n
minih18194minih18194Zběsilý útěk (2006) 
Running Scared n
minih24740minih24740Těch několik dnů... (1968) 
A quelques jours pres n
minih26637minih26637Havrania cesta (1962) 
Havrania cesta n
minih53479minih53479Zvony pana Mlácena (1973) [TV inscenace] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
7   - curil
4   - pataamat
5   - Kuvik
5   - satyr
8   - Rendys
1   - deatdavid
6   - makiki

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Výbor na obranu nespravedlivě ...

16:30 - 17:35

0 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

35 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:35 - 16:35

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149212
Osobností: 630221
Fotografií: 569221
Plakátů: 270306
Obsahů a biografií: 137130

Poslední komentáře

Preludium (1941)

Preludium
Njn, co už. Zbytečná hodina   a půl. I když, panu   Štěpánkovi pochopitelně   dvacítku dám. Ale jinak tu   babu Štěpničkojc   nesnáším a scénář více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Od vraždy jenom krok ke lži (198...

Od vraždy jenom krok ke lži
Adept na Oskara tento film   jistě nebude, ale je to   taková nevinná ,   přitroublá zábava.   Rozhodně neuškodí to   vidět. Ale asi jen jednou.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Její hřích (1939)

Její hřích
No, halekání si tu člověk   užije, to ano. Jinak jde o   skoro červenou knihovnu s   poslabším scénářem. Mne   snímek ničím nezaujal, snad   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Návrat domů (1948)

Návrat domů
Nic moc. Herci se snažili,   což o to, ale scénář byl   takový mdlý. Snímek nemá   scénu, která by utkvěla,   ani takovou postavu, prostě   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Pan Stein je online (2017)

Pan Stein je online
Druhá polovinu příběhu je   daleko lepší. Film je   zásluhou Pierra Richarda až   dojemný a na mě působí   jako smutná komedie. Divák   fandí více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.292/0.258