ohodnotit

Božské dítě

The Heavenly Kid

Další název:
Nebeské dítě; Chlapec z nebe
Rok:
1985
Délka:
90 minut
„Příběh o nafoukaném mladíkovi, který umírá při autonehodě a nemůže se dostat do nebe, dokud nepomůže jinému mladému muži.“

Celkové hodnocení filmu Božské dítě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2010
Reno-CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2012
misamisak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96189minih96189Výpadky proudu (2012) 
Flimmer n
minih9505minih9505Jednej správně (1989) 
Do the Right Things n
minih54959minih54959Strašidelný palác (1963) 
The Haunted Palace n
minih38018minih38018Bolek a Lolek na prázdninách (1965) [TV seriál] 
Bolek i Lolek na wakacjach n
minih16710minih16710Potopte Bismarck! (1960) 
Sink the Bismarck! n
minih148822minih148822Tulipánová horečka (2017) 
Tulip Fever n
minih46929minih46929Zachraňte myšáka (2006) 
El Ratón Pérez n
minih35943minih35943Případy pana Janíka (1990) [TV inscenace] 
Případy pana Janíka n
minih56696minih56696Pouta (2009) 
Pouta n
minih52987minih5298714 (2008) 
14 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
6   - curil
4   - Kuvik
8   - Lynette
5   - satyr
5   - Kycky
6   - rosta12
9   - Reno-CZ
6   - misamisak

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

135 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

135 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

139 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

74 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166450
Osobností: 661137
Fotografií: 647983
Plakátů: 311715
Obsahů a biografií: 153192

Poslední komentáře

Akce v Istanbulu (1975)

Akce v Istanbulu
Statečný a mimořádně   schopný československý   rozvědčík bojuje s   kapitalistickými zloduchy a   deklasuje přitom nejenom   německé více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Riekes Liebe (2001) [TV film]

Sourozencká "Liebe"

Riekes Liebe
Viděno 13.7.2020 na YOUTUBE v   originále, takže jsem   nerozuměl dokonal všem   dialogům, ale i tak se mi   film líbil. Pro mnohé lidi   asi více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Rogue One: Star Wars Story (2016...

Rogue One: Star Wars Story
Příběh je zařazen jako   vedlejší linie hlavní řady   Star Wars, konkrétně krátce   před epizodu IV (tedy první   natočený díl ságy Star   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Belmondo (2016) [TV film]

Belmondo
Z mého pohledu velkého   fanouška Jean-Paula Belmonda   jde opravdu o vynikající   dokument. Zajímavý   komentář je vyvážený   glosovaním více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Rambo: Poslední krev (2019)

Rambo: Poslední krev
Já mám rád všechny díly   Ramba, je to jednoduchý a má   to šťávu. Poslední dva   díly, nám díky jiné době,   poskytují i docela dost   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.325/0.313