ohodnotit

Božské dítě

The Heavenly Kid

Další název:
Nebeské dítě; Chlapec z nebe
Rok:
1985
Délka:
90 minut
„Příběh o nafoukaném mladíkovi, který umírá při autonehodě a nemůže se dostat do nebe, dokud nepomůže jinému mladému muži.“

Celkové hodnocení filmu Božské dítě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2016
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2010
Reno-CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2012
misamisak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34767minih34767Mangler 2 (2001) [Video] 
Mangler 2 n
minih14377minih14377Noc oživlých mrtvol (1968) 
Night Of The Living Dead n
minih62628minih62628Válečný cirkus (1953) 
Battle Circus n
minih36674minih36674Mezi námi děvčaty (2003) 
Freaky Friday n
minih119560minih119560Get On Up - Příběh Jamese Browna (2014) 
Get on Up n
minih5479minih5479Černá labuť (1942) 
The Black Swan n
minih48675minih48675Krásná země (2004) 
The Beautiful Country n
minih75919minih75919Ony (2011) 
Elles n
minih18743minih18743Seznam Adriana Messengera (1963) 
The List of Adrian Messenger n
minih27196minih27196Buena Vista Social Club (1998) 
Buena Vista Social Club n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
6   - curil
4   - Kuvik
8   - Lynette
5   - satyr
5   - Kycky
6   - rosta12
9   - Reno-CZ
6   - misamisak

TV Program

ČT1 - Sváteční slovo místopředsedy R...

04:40 - 04:45

0 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Kilometry nýdecké pomoci

04:25 - 04:50

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

04:10 - 06:15

30 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155405
Osobností: 642479
Fotografií: 594477
Plakátů: 282998
Obsahů a biografií: 142505

Poslední komentáře

Helimadoe (1993)

Helimadoe
Snaha přiblížit Havlíčka   mladším divákům se možná   trochu nevyplatila, ale i tak   vznikl nádherný poetický   film o dospívání takový   jaký více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Noc na Karlštejně (1973)

Noc na Karlštejně
Notoricky známý muzikál s   nadhernou hudbou a   písničkami a výborným   obsazením. Vtipné, spoustu   herců/zpěváků, které   jinde nebylo více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Tohle je náš svět (2016)

Tohle je náš svět
Kde je ta správná míra?   Umět přeříkat Listinu   práv v osmi letech, ale když   v pubertě dostane člověk   pusu, tak se chce hned ženit?   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Dobrodružství v motelu (1963)

Dobrodružství v motelu
Průměrná italská komedie   složená z několika epizod,   jejichž společným   prostředím je motel na   periferii. Sled několika   příběhů, které více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Break (2018)

Break
Možná, kdyby mi bylo   čtrnáct let, příběh a   citové problémy mladé   tanečnice by se mi líbil.   Taneční film, kterých jsem   za poslední rok více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.245/0.215