reklama
 
ohodnotit

Bob Roberts

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
8.10.1992
"Neptejte se, co můžete udělat pro vaši zem, zeptejte se, co vy můžete udělat sám pro sebe…" Americká politická satira s Timem Robinsem v hlavní roli.“

Celkové hodnocení filmu Bob Roberts

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.5.2012
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2005
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.8.2016
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2017
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2007
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
Mirdule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih76458minih76458Naslouchej svému srdci (2010) 
Listen to Your Heart n
minih16395minih16395Ponorka na dně (1978) 
Gray Lady Down n
minih3236minih3236Arktické šílenství (1980) 
n
minih66947minih66947Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) 
Mission: Impossible - Ghost Protocol n
minih17648minih17648Quillerovo memorandum (1966) 
The Quiller Memorandum n
minih102960minih102960Vzpomínka na otce (2012) 
チチを撮りに n
minih47948minih47948Celesta ve městě (2004) [TV film] 
Celeste in the City n
minih21210minih21210Touha (1958) 
Touha n
minih21817minih21817Útěk z Alcatrazu (1979) 
Escape from Alcatraz n
minih102844minih102844Advokátní kancelář (2012) 
Studio Illegale n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55.5 %
6   - curil
4   - Kuvik
6   - satyr
8   - Kycky
5   - Petak69
8   - Saara77
3   - MysteryIll
6   - Zaplman
7   - Rendys
1   - deatdavid
7   - Mirdule
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146739
Osobností: 622412
Fotografií: 554829
Plakátů: 263390
Obsahů a biografií: 134582

Poslední komentáře

Oči pro pláč (1983)

Oči pro pláč
Námět tohoto snímku je   údajně zpracovaný z   ´Bakalářské´ povídky a   tak je tím vysvětleno, proč   je ten příběh v   celovečerní stopáži tak více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Faunovo velmi pozdní odpoledne (...

Faunovo velmi pozdní odpoledne
Věra Chytilová a její   adaptace povídky Jiřího   Brdečky o chlípníkovi   středního věku a jeho   erotické touze. Rukopis této   jedinečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

DDR (2010) [TV film]

DDR
Nejvydařenější díl z   celého seriálu, kterého   jsem zatím viděl dvě   třetiny. Do tohoto   pokračování v tom   nejlepším zasáhla otravná více >

Autor: curil | Hodnocení: 10 / 10

The Bad Batch (2016)

The Bad Batch
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Polda na melouchu (1995) [Video]

Polda na melouchu
Podprůměrná americká   kriminálka zahalená do   erotického hávu. Chris je   poměrně sympatický maník,   hezounek, který podlehne   černošce více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.717/0.678