ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bob Dylan - Unplugged

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.12.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.2.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42345minih42345Zlatá horečka na Klondiku (1980) 
Klondike Fever n
minih43403minih43403Tajnosti (2007) 
Tajnosti n
minih67817minih67817Vrah je v adresáři (1962) 
L'assassin est dans l'annuaire n
minih58208minih58208Legenda o Janě (2009) 
Die Päpstin n
minih123539minih123539Vincentův svět (2015) 
Entourage n
minih82805minih82805Kontrafakt - Murdardo Mulano Tour 2005 (2005) [DVD] 
Kontrafakt - Murdardo Mulano Tour 2005 n
minih14146minih14146Neúplné zatmění (1982) 
Neúplné zatmění n
minih10216minih10216Kid (1921) 
The Kid n
minih23371minih23371Za každou cenu (1991) 
True Colors n
minih25083minih25083Akta X 9: Redux (1998) [Video] 
The X Files : File 9 - Redux n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 % (14)
9   - curil
8   - cicis
7   - pataamat
5   - Kuvik
6   - REKBRIT
9   - Charlie35
8   - satyr
8   - davidek
5   - R.RICKIE
6   - T800
7   - KURUAZIE
8   - Alfonc
9   - vendelin1
8   - milan53

TV Program

ČT1 - Rapl

20:00 - 21:05

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

20:00 - 21:00

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:20

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

25 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154562
Osobností: 640016
Fotografií: 588860
Plakátů: 279929
Obsahů a biografií: 141630

Poslední komentáře

Plivu na tvůj hrob (1978)

Plivu na tvůj hrob
Plivu na tvůj hrob si   zakládá hlavně na   autentičnosti a možná to je   právě i ten důvod, proč ve   filmu není hudba. Místy mi   to vadilo, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Mnohem lepší než jednička.   Děj je zasazen do campu, což   má prostě prvky hororu a je   vám jasné že se tam něco   stane. Film si výborně hraje více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 10 / 10

Oni (2008)

Oni
Tenhle home invasion horor se   mi líbil. Nebyl bez chyby   nebo výborný, to ne, ale byl   dobrý. Režisérův účel   byl hlavně ten, aby se divák více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 6 / 10

Masakr v Texasu (1994)

Masakr v Texasu
Jsem jeden z mála, kdo dal   čtyři hvězdy. Dialogy jsou   místy sice debilní, ale mně   se to líbilo. Hlavně výkon   tehdy mladého McConaugheyho, více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 8 / 10

Modrý kód (2016) [TV seriál]

Modrý kód
Nejhustější youtuber je v   Rubavě!? Další odpad   české stanice Prima. Jeden   seriál a celkem i povedený   už běží na Nově, ale tady   se více >

Autor: Masoks | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 1.718/1.614