ohodnotit

Blues pro EFB

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1980

Celkové hodnocení filmu Blues pro EFB

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.4.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13659minih13659Návrat Sommersbyho (1992) 
Sommersby n
minih33741minih33741Ilja Muromec (1956) 
Илья Муромец n
minih25004minih25004Žena v červeném (1984) 
The Woman in Red n
minih65796minih65796Strom (2010) 
L'arbre n
minih46380minih46380Respekt (1992) 
Juice n
minih47206minih47206Přežij! (2007) 
Live! n
minih20754minih20754Ten kluk je postrach (1990) 
Problem Child n
minih51748minih51748Za přední linií (1997) 
Regeneration n
minih30420minih30420Dlouhý víkend (1976) 
El Puente n
minih115716minih115716Moje zlaté děti (2000) [TV film] 
Children of My Heart n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 % (7)
8   - curil
3   - jarda53
9   - Erkul
6   - satyr
6   - nick4
10 - dederon
6   - rosta12

TV Program

ČT1 - Anička s lískovými oříšky (199...

14:20 - 15:50

0 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

ČT2 - Chcete mě? (1992) [TV cyklus]

14:00 - 14:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Princ Bajaja (1971)

14:10 - 15:55

10 minut již uběhlo
95 minut zbývá do konce

Prima - Slůně v nesnázích

13:50 - 16:05

30 minut již uběhlo
105 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155382
Osobností: 642347
Fotografií: 594386
Plakátů: 282755
Obsahů a biografií: 142471

Poslední komentáře

Bad Samaritan (2018)

Bad Samaritan
No byl to tedy nervák, to jo.   Bohužel mi byl hlavní hrdina   od začátku nesympatický.   Přesto je to dobře   zpracováno, je některé   scény více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Ostrým nožem (2019)

Ostrým nožem
Ostrým nožem bych se vůbec   nebál označit za jeden z   nejlepších slovenských   filmů všech dob. Vlastně   ani Obchod na korze nezanechal   více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 8 / 10

La Llorona: Prokletá žena (2019)

La Llorona: Prokletá žena
La Llorona: Prokletá žena   možná v některých   okamžicích trochu připomene   působivější Zhasni a   zemřeš, který se   prezentoval velice více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 6 / 10

Román pro ženy (2005)

Román pro ženy
Povedená komedie. Simona   Stašová byla skvělá a   Marek Vašut i půvabná   Zuzana Kanócz ji výborně   doplňovali. Je to film na   odreagování a pobavení a   funguje takhle tak jak má.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Hastrman (1984) [TV epizoda]

Hastrman
Tak jak jsem nepochopil před   chvílí závěr Lízinky, tak   tady jsem zase nepochopil ty   kecy u oběda. Ona mu dala jen   návrh, a on hned že taky více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.359/0.32