reklama
 
ohodnotit

Blues pro EFB

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1980

Celkové hodnocení filmu Blues pro EFB

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.4.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.10.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2013
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21987minih21987V ulicích New Jersey (1995) 
New Jersey Drive n
minih13279minih13279Mys dobré naděje (1975) 
n
minih35810minih35810Agent z Hong Kongu (2001) 
Dak miu mai shing n
minih27545minih27545Modrý blesk (1999) 
Blue Streak n
minih14246minih14246Neznámý v domě (1992) 
L´Inconnu Dans La Maison n
minih121387minih121387Paní Bovaryová (2014) 
Madame Bovary n
minih67918minih67918Jack a Jill (2011) 
Jack and Jill n
minih25697minih25697Vítězství (1981) 
Victory n
minih41710minih41710Jehlice Sluneční paní (1990) [TV inscenace] 
Jehlice Sluneční paní n
minih42138minih42138Černá ovce (2004) 
Saved! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
8   - curil
9   - Erkul
3   - jarda53
6   - satyr
6   - nick4
10 - dederon
6   - rosta12
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146343
Osobností: 621498
Fotografií: 550906
Plakátů: 262453
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.625/0.494