ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Blue Collar - Boj u běžícího pásu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.7% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2018
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2011
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72482minih72482Čtyři slunce (2012) 
Čtyři slunce n
minih160292minih160292Potulní bojovníci (1979) 
Mang quan quai zhao n
minih41296minih41296Tohle u nás neděláme (2005) [TV film] 
I Do, They Don't n
minih132922minih132922Skačkané prázdniny (2015) 
Krjaknutyje kanikuly n
minih32647minih32647Waterloo po česku (2002) 
n
minih96135minih96135F. Lehár: Země úsměvů (1986) [TV inscenace] 
F. Lehár: Země úsměvů n
minih83487minih83487Barbaři (1987) 
The Barbarians n
minih22150minih22150Ve jménu otce (1993) 
In the Name of the Father n
minih46960minih46960O čem sní ženy (1999) [Video] 
n
minih9541minih9541Její alibi (1989) 
Her Alibi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.7 % (7)
7   - curil
8   - Kuvik
8   - satyr
8   - thornhill
8   - miratskyl
4   - Alfonc
3   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166969
Osobností: 662316
Fotografií: 652612
Plakátů: 313842
Obsahů a biografií: 153937

Poslední komentáře

Sviňa (2019)

Hrozné

Sviňa
tím nemyslím film,ale ten   příběh-jestli se zakládá   na skutečnosti-a myslím,že   ano,tak je to hrůza...a je mi   z toho nanic...Nechápu,proč více >

Autor: twins | Hodnocení: 10 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Film komentuju hned po jeho   shlédnutí. Nějak jsou ve   mě ještě emoce, ale i tak   se pokusim být objektivní.   Spojila se tu dvě velmi   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 9 / 10

Dlouhý, Široký a Krátkozraký (20...

Dlouhý, Široký a Krátkozraký
Jedna z mála divadelních   kusů Járy da Cimrmana, na   které se rád kouknu. Jinak   bych řekl, že se to hodně   přeceňuje.

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 5 / 10

Rozkoš (2013)

Rozkoš
Co k tomu dodat? Jestli to   měla být jakási   psychologická sonda tak je to   skoro stejně velký průšvih   jako jestli to měla být   avizovaná více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Bloodshot (2020)

Vin Diesel superhrdina...

Bloodshot
Túžba Diesela zahrať si   superhrdinu dopadla   zle.Scenár pláva na vode ako   Titanic a ľadovec, ktorý ho   potopil pozostáva z trapných   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 1.207/0.733