';
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Blue Collar - Boj u běžícího pásu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.5.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2022
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2010
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.3.2018
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.12.2011
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54278minih54278Buď umřu, nebo mi bude lépe (2008) 
Soit je meurs, soit je vais mieux n
minih115792minih115792Kurňa, co to je? (2013) [TV pořad] 
Kurňa, co to je? n
minih62233minih62233Panna nebo orel (2010) 
Easy A n
minih52289minih52289Bloudím (2006) [DVD] 
Bloudím n
minih78843minih78843No moriré sola (2008) 
No moriré sola n
minih4050minih4050Bílé vrány (1987) [TV film] 
Белые вороны n
minih37158minih37158Tajnosti Paříže (1962) 
Les mystères de Paris n
minih24824minih24824Z bláta do louže (1934) 
Z bláta do louže n
minih14351minih14351Noc a město (1992) 
Night and the City n
minih68756minih68756J. Edgar (2011) 
J. Edgar n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 % (8)
7   - curil
7   - Edward52
8   - Kuvik
8   - satyr
8   - thornhill
8   - miratskyl
4   - Alfonc
3   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183602
Osobností: 688039
Fotografií: 735713
Plakátů: 354551
Obsahů a biografií: 169014

Poslední komentáře

Médium (2021)

Médium
Médium je found footage   horor, který v sobě   kombinuje prvky z filmů REC,   The Blair Witch Project nebo   Noroi. Působí ale tak   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 4 / 10

Pupendo (2003)

Pupendo
Pupendo drhne ve více   aspektech. Nedrží pohromadě   jako celek, chvíli se   tváří jako drama, aby bylo   vzápětí vystřídáno   trapným humorem více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Pekelná díra (2022)

PEKLO se otvírá,,,

Pekelná díra
Zprvu se film jeví jako   spíš krimi, thriller a   evokuje slavný a uznávaný   snímek Jméno růže (1986)   ale později a hlavně ke   konci se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Silencer (2018)

Silencer
Tohle je zase jedno sotva   průměrné akční béčko s   katastrofálně nepůvodním,   milionkrát obehraným   scénářem na chatrné   dějové ose   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Jurský park (1993)

Jurský park
Jasně, kdybych hodnotil po   uvedení, tak jsem unešen a   dávám mnohem víc   hvězdiček. Bohužel v této   době se mi snímek jeví jako   dost více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení