Zari
ohodnotit

Blood River

Žánr:
Rok:
2009
Délka:
104 minut
„Svatební cesta osamělou nevadskou pouští se pro novomanželský pár stane noční můrou...“

Komentáře k filmu Blood River

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2016
Další variace o páru   jedoucí autem odněkud   někam, které začne velice   brutálně trápit nějaký   podivný člověk. Děj se až   neuvěřitelně táhne, ale   tento fakt je v podstatě   hlavním tahounem vývoje   příběhu a jeho napětí. Na   nízkorozpočtový snímek   vypadá výprava velice   dobře. Tvůrci se zkrátka   snažili seč mohli, aby to   nebylo tak znát. A zdařilo   se jim. Nejedná se o horor,   jak to většinou bývá, ale   o vkusný psychologický   thriller s náboženským   podtextem, takže i v rámci   pomalého tempa může vyznít   dosti těžkopádně.
Recycler
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.4.2015
Nevim ...
... nějak jsem úplně   nepochopil pointu. Což je asi   chyba na mé straně. Jinak za   málo peněz hodně dobře   udělaný film. Sice   těžkopádný a ke konci   natažený na hranici   snesitelnosti, ale proč ne.   Koukat se na to dá.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2014
Dobrý nápad, ale je to   děsně statické a pomalé.   Konec mi už přišel trapně   nastavovaný "Řekni -   neřeknu" stále   dokolečka. Jestli to měl   být horor tak mne moc   nebavil. Respektive jsem jej   sice dokoukal, ale jen tak   tak. Uvádím jej do DB jako   horor pro ten zvláštní   konec. 2013032310054/10400

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
František Morávek

Morávek František

Clemens Schick

Schick Clemens

Marco Alfieri

Alfieri Marco

Naposled navštívené:
František Morávek

Morávek František

Clemens Schick

Schick Clemens

Marco Alfieri

Alfieri Marco