Zari
ohodnotit

Blood Feast

Další název:
Egyptian Blood Feast; Feast of Flesh
Žánr:
Rok:
1963
Délka:
67 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Blood Feast
Ramses, exotický dodavatel jídla a fanatický vyznavač ďábelského kultu Ištar, přesvědčí ženu, aby uspořádala pro svou dceru egyptskou hostinu, při níž tajně plánuje podávat části dívčích těl. Jak se blíží den oslavy, dojde k sérii krvavých vražd. Dívčin snoubenec, policejní poručík, přijíždí právě včas, aby zabránil její vivisekci na hostinu. Při útěku před policií přes městskou skládku je ďábelský kultista nešťastnou náhodou rozdrcen lopatkami popelářského vozu...


Autor: Petrkey

Popis / Obsah / Info k filmu Blood Feast
POZOR SPOILER

Žena se vrací domů. V rádiu zrovna hlásí další vraždu a varování všem ženám. Tato si vleze do vany, kde je zabita cvokem.

Do smíšeného zboží přichází paní Anette Dupreová. Chce po jeho majiteli panu Fuadu Ramsesovi, vrahovi ženy ve vaně, aby jí obstaral vše na narozeniny její dcery Suzette. On jí přislíbí zařídit vše na způsob starých Egypťanů. A pak v noci zabije na pláži dívku, která tam je s chlapcem. Rodiče dívky jsou na policii, jsou nadobro zdrceni. Policie však ani tentokráte nemá žádnou stopu. Ví jen, že ženám jsou při každé vraždě odebrány části těla. A Ramsese vaří právě z nich něco pro svou bohyni Ištar.

Opilý muž vede na loď ženu. Strčí ji do jedné z kajut a odchází. Za touto ženou přijde Ramses a vytrhne jí jazyk.

Je napadena další žena, ale ta přežije. Je však v hrozném stavu - byly jí, mimo jiné, vypíchnuty oči. Před smrtí stihne jen říci své jméno a také velmi kusý popis pachatele. A že ten to potřebuje pro Itar. Detektivu Peterovi Thorntonovi to jméno Itar něco připomene. Nevzpomene si však na přednášku z egyptologie, kde velmi podobné jméno padlo a na které byl se Suzettou. Od té odchází její kamarádka Trudy Sandersová a - je napadena Fuadem. Její zmizení vyvolá značný poplach. Při vyšetřování Peterovi dojde, že Itar a Ištar je totéž, a ihned se vrhá na Ramsese a jeho obchod. Přijíždějí tam i s policií pozdě. Nalézají jen části těl a mrtvolu Trudy. Ramses nikde. A oslava Suzettiných narozenin, kde je Ramses vlastně hlavním mužem, začíná. Ten již pokládá Suzette na stůl, jako na obětní oltář a bere do ruky mačetu…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Blood Feast
Tento snímek režíroval Herschell Gordon Lewis. Ten může někým být považován za zakladatele gore žánru a možná oprávněně, protože ve filmu Blood Feast (také znám jako Egyptian Blood Feast nebo Egyptian Blood Feast) si krve a "gore" scén užijeme dostatek. Fuad Ramses je místní podnikatel. Jeho egyptské kořeny bere až příliš vážně a proto je bezmezně oddán bohyni Ishtar. Proto, aby naplnil svůj obřadní rituál, potřebuje dívku, pannu. A když dostane nabídku uspořádat narozeninovou oslavu pro mladou dívenku, cítí velkou šanci. V cestě mu stojí místní detektiv, který také ví něco o egyptské kultuře a také ví, že bohyně Ishtar ráda přijímala na svoji počest lidské oběti. Jenže kdo ví, jestli se mu podaří mladou dívku zachránit. A také nemá ani ponětí o tom, že to není Ramsesůs první hrůzný čin.


Autor: Justik66

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Blood Feast 2: All U Can Eat (2002)

 Blood Feast 2: All U Can Eat (2002)
Blood Feast 2: All U Can Eat n
 
Žánr: komedie / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Herschell Gordon Lewis

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Povídka malostranská (1981) [T...

14:50 - 16:30

94 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Irsko, toulky po keltské zemi

16:05 - 17:00

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

159 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Prima - Zítra to roztočíme, drahoušku....

14:55 - 17:05

89 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Reklama