Zari
ohodnotit

Blízké nebezpečí [TV film]

Deadly Isolation

Další název:
Nebezpečne sama (SK)
Rok:
2005
Délka:
85 minut
„Ukradené diamanty, pohledný cizinec a mladá vdova v ohrožení života.“
Popis / Obsah / Info k filmu Blízké nebezpečí
Vdova Susan se v zármutku nad ztrátou „dokonalého“ manžela Rona stáhne do ústraní odlehlého letního bytu na malém ostrově u pobřeží Maine. Její dobrovolnou samotu však o několik měsíců později přeruší sympatický muž, který se představí jako Jeff. Ve skutečnosti se ovšem jmenuje Patrick a je to uprchlý trestanec, který s parťákem Kylem pomohl Ronovi uloupit diamanty za téměř dvacet milionů dolarů.

Zločinci jsou přesvědčeni, že Susan musí vědět, kde jsou ukryté, a jsou rozhodnuti je získat. Nic netušící žena se do Patricka dokonce zamiluje, jenže pak se objeví místní policista Kirby, který tuší, že tu něco nehraje.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Blízké nebezpečí
Nic netušící vdova Susan Mandawayová (Sherilyn Fenn) musí čelit hrůzným následkům loupeže, kterou řídil její bývalý manžel Ron. Ron se dvěma komplici úspěšně ukradl diamanty v hodnotě dvaceti milionů dolarů ze sanfranciského Muzea umění. Patrick a Kyle, kteří se skrývají před policií, stále pátrají po svém podílu na špercích. Ron je mrtev, a tak jediným způsobem, jak získat kořist, je přiblížit se k jeho ženě, která musí vědět, kde jsou diamanty ukryty. Pod jménem Jeff se Patrick (Nicholas Lea) začíná úskočně dostávat do Susanina života.

Zdroj: Hallmark


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Krejčovská povídka

Krejčovská povídka

Naposled navštívené:
Krejčovská povídka

Krejčovská povídka