reklama
 
ohodnotit

Bláznivé holky na lovu

B*A*P*S

Další název:
B.A.P.S.
Žánr:
Rok:
1997
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Bláznivé holky na lovu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
9.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.10.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.8.2016
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2015
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
SonnyP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2489minih2489...a život jde dál... (1935) 
...a život jde dál... n
minih6000minih6000Delta Force 3 (1991) 
Delta Force III n
minih30378minih30378Bílá vdova (2000) 
Saving Grace n
minih56952minih56952Chlapi sobě (2004) [TV seriál] 
Complete Savages n
minih144856minih144856Nádherný obzor (2013) 
Horizon Beautiful n
minih54761minih54761Únos Elvise (1988) 
Heartbreak Hotel n
minih55406minih55406Dobrá parta (1936) 
La Belle équipe n
minih25236minih25236Fontána pre Zuzanu (1985) 
Fontána pre Zuzanu n
minih47907minih47907Oprávněné vraždy (2008) 
Righteous Kill n
minih29917minih29917Dům hrůzy (1999) 
House on Haunted Hill n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (10)
3   - curil
4   - pataamat
4   - Kuvik
4   - satyr
4   - Petak69
3   - MysteryIll
2   - deatdavid
5   - zd.bobek
6   - makiki
5   - SonnyP
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273896
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Hvězdy nám nepřály (2014)

Hvězdy nám nepřály
Ten nejkrásnější   romantický film, jaký jsem,   kdy viděla. Je to úžasně   hraný, skvělí   herci...skvělí text,   okamžiky, u kterých   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nejdelší jízda (2015)

Nejdelší jízda
Film se mi opravdu líbil. Má   to několik důvodů. Není to   panna a děvkař nebo bohatá   a chudý. Je to o dvou   dospělých lidech ve stejném   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Nekonečná láska (2014) [2k digit...

Nekonečná láska
Ani nevím, jak to hodnotit.   Přijde mi, že v každém   romantickém filmu jde o to   samé. Bud panna a děvkař   nebo bohatá a chudý.   Odlišní více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 6 / 10

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.283/0.249