Zari
ohodnotit

Bláznivá, zatracená láska

Crazy, Stupid, Love

Další název:
Bláznivá, ztracená láska / Bláznivá, hlúpa láska (SK)
Rok:
2011
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
15.9.2011
„Žena požádá svého muže o rozvod a dramaticky mu tím změní život…“
Popis / Obsah / Info k filmu Bláznivá, zatracená láska
Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Bláznivá, zatracená láska
Calu Weaverovi je lehce přes čtyřicet a žije si spokojeným životem – má dobrou práci, hezký dům, skvělé děti a báječnou manželku, kterou potkal na střední škole. Jenže jeho perfektní život se změní jako mávnutím kouzelného proutku - zjistí totiž, že ho jeho žena podvádí a co hůř, chce se rozvést! Cal se musí vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady – vždyť nebyl na rande dvacet let! Volné večery tráví osamělým trucováním v místním baru. A tak si nešťastného Cala vezme pod svá křídla třicátník Jacob Palmer. Jacob se snaží svému kamarádovi pomoci zapomenout na svou ženu a začít nový život. A tak se Calovi otevře spousta nových možností: flirtování se ženami, chlapské drinky a absolutně nový smysl pro styl. Ovšem Cal s Emily nejsou jediní, kteří se snaží znovu zorientovat ve světě lásky: Calův třináctiletý syn Robbie je bláznivě zamilovaný do své sedmnáctileté chůvy Jessicy a ta se zas zakoukala do Cala. Ovšem přes veškeré změny, kterými Cal prošel a všechny ženy, jež poznal, ho jeho srdce táhne zpět ke své první lásce…

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Bláznivá, zatracená láska
Cal je čtyřicetiletý muž, který právě prožívá nejhorší chvíle svého života, jeho manželka mu oznámila, že ho podvedla se svým spolupracovníkem a chce rozvod, a tak Cal navštěvuje každý den bar, kde potkává Jacoba, mladého okouzlujícího muže, který každou noc odchází s jinou ženou. Cal je zoufalý a tak ho Jacob vezme pod svá křídla a ukáže mu krásy života svobodného muže.

V hlavních rolích komedie hraje Steve Carrel, Ryan Gosling, Emma Stone, Julianne Moore.


Autor: hledaseniki

Popis / Obsah / Info k filmu Bláznivá, zatracená láska
Po komedii I Love You Phillip Morris (FP 5/2010) pokračuje úspěšné scenáristické duo Glenn Ficarra a John Requa v režisérské kariéře dalším projektem, ozvláštňujícím žánr holywoodské romantické komedie. V „multigeneračním“ příběhu Bláznivá, zatracená láska se tentokrát nad otázkou milostných vztahů scházejí rodiče středního věku a jejich dospělé a dospívající děti. Protagonistou je čtyřicetiletý Cal Weaver, jehož navenek úspěšný život utonul ve stereotypu. Když mu po pětadvaceti letech manželka Emily oznámí, že se chce rozvést, protože strávila noc s kolegou z práce Davidem, naskýtá se zhrzenému muži možnost začít nový život. V baru Cala osloví bohatý a promiskuitní Jacob a postupně ho přetvoří z outsidera v úspěšného svůdce. Manželé získají oddechový čas, který v odloučení využijí k tomu, aby si uvědomili důležitost vzájemného vztahu. Klasickou „re-marriage story“ doplňují třináctiletý syn hrdinů Robbie, zamilovaný do starší Jessicy (jež tajně zbožňuje Cala), a studentka práv Hanna, která opustí šosáckého přítele a nalezne muže svého života v nečekaně polepšeném Jacobovi. Jak vyjde najevo až na konci, je Hanna starší dcerou Weaverových a její otec s její volbou rozhodně nesouhlasí. Finále tak připomíná závěrečné odložení masek v commedii dell'arte. – Inteligentně rozehraný, avšak stylově nevyvážený snímek se opírá o silnou hereckou sestavu (Steve Carrell, Julianne Mooreová a zvláště působivý Ryan Gosling). Ta nemá slabiny ani v obsazení mladistvých herců (Jonah Bobo jako Robbie, Analeigh Tiptonová jako Jessica). Ani chytré dialogy, ani sofistikovaná zápletka a napůl civilní, napůl ironické pojetí vypravěčských klišé nemohou zamaskovat, že nejde o provokativní „nezávislý“ snímek, ale naopak o adoraci toho nejkonzervativnějšího vztahového modelu hollywoodského filmu.
–ap-, Filmový přehled 2011/10


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 06:00

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 06:00

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

53 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

05:10 - 05:59

38 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
13. komnata Ivana Klímy

13. komnata Ivana Klímy

Květa Kuršová

Kuršová Květa

Den skæbnesvangre Opfindelse

Den skæbnesvangre Opfindelse
Den skæbnesvangre Opfindelse

Eddie Nilsson

Nilsson Eddie

Naposled navštívené:
13. komnata Ivana Klímy

13. komnata Ivana Klímy

Květa Kuršová

Kuršová Květa

Den skæbnesvangre Opfindelse

Den skæbnesvangre Opfindelse
Den skæbnesvangre Opfindelse

Eddie Nilsson

Nilsson Eddie