reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bláznivá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2012
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.9.2011
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35341minih35341Bláznivý šaman (2001) 
Mr. Bones n
minih48656minih48656Střepina (2006) 
Splinter n
minih137196minih137196Kejklíř (1987) 
Kejklíř n
minih102808minih102808Neuvěřitelná dobrodružství Tada Stonese (2012) [2k digital] 
Las aventuras de Tadeo Jones n
minih25916minih25916Řidič a fantom (1996) 
Fantôme avec chauffeur n
minih40350minih40350Bylo nás šest (1985) [TV seriál] 
n
minih40082minih40082Moje velká indická svatba (2004) 
Bride and Prejudice n
minih4665minih4665Brontosaurus (1979) 
Brontosaurus n
minih52677minih52677Jimmy Glick v Lalawoodu (2004) 
Jiminy Glick in Lalawood n
minih56689minih56689Návrat Billyho Kidda (1938) 
Billy the Kidd Returns n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (15)
8   - curil
8   - clara.bow
5   - pataamat
5   - Lienocka22
4   - Kuvik
7   - satyr
8   - fred.appl
8   - Petak69
10 - dederon
8   - phorsky1
6   - rosta12
9   - Johnny1
7   - pauli1
3   - deatdavid
9   - helzapopin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Neznámý voják (2017)

SUOMI FINLAND PERKELE!!!

Neznámý voják
Je to hrozně dlouhý PERKELE.   Je to podle knihy a toto je   minimálně třetí film na   dané téma PERKELE. Výborná   kamera, zvuky, krásná   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.3/0.261