ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bláznivá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2012
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.9.2011
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12027minih12027Marie a Bruce (2004) 
Marie and Bruce n
minih49194minih49194Dvojí hra (2009) 
Duplicity n
minih38175minih38175Šanghajský expres (1932) 
Shanghai Express n
minih14141minih14141Neumlčený zločin (1965) 
Chronik eines Mordes n
minih40170minih40170Genius - Pocta Ray Charlesovi (2004) [TV film] 
Genius: A Night for Ray Charles n
minih51389minih51389Zbloudilci (1997) 
Strays n
minih31811minih31811Ecce Homo (1928) 
The Crowd n
minih122284minih122284Jan Hus (2015) [TV film] 
Jan Hus n
minih77096minih77096Jak jsem se ztratil (2009) 
How I Got Lost n
minih116878minih116878Zygomatici (2013) 
Zygomatiques n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (15)
8   - curil
8   - clara.bow
5   - pataamat
5   - Lienocka22
4   - Kuvik
7   - satyr
8   - fred.appl
8   - Petak69
10 - dederon
8   - phorsky1
6   - rosta12
9   - Johnny1
7   - pauli1
3   - deatdavid
9   - helzapopin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155382
Osobností: 642347
Fotografií: 594386
Plakátů: 282754
Obsahů a biografií: 142470

Poslední komentáře

Román pro ženy (2005)

Román pro ženy
Povedená komedie. Simona   Stašová byla skvělá a   Marek Vašut i půvabná   Zuzana Kanócz ji výborně   doplňovali. Je to film na   odreagování a pobavení a   funguje takhle tak jak má.

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Hastrman (1984) [TV epizoda]

Hastrman
Tak jak jsem nepochopil před   chvílí závěr Lízinky, tak   tady jsem zase nepochopil ty   kecy u oběda. Ona mu dala jen   návrh, a on hned že taky více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Splynutí duší (1976) [TV inscena...

Splynutí duší
Někde se naprosto zbytečně   kecalo. Tedy mimo mísu. Měl   jsem nachystanou dvacítku,   ale protože mi to přišlo   nedodělané, nedávám nic.   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Hvězdná pěchota (1997)

Hvězdná pěchota
Paul Verhoeven natočil   béčkovou satiru na   válečnou propagandu,   militarismus a fašismus.   Vesmírnou řežbu, kde brouci   i vojáci padají po   tisících. Skvělé efekty a   dynamika filmu.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Což takhle dát si špenát (1977)

Což takhle dát si špenát
Další povedená crazy   komedie. Režisér Vorlíček   si vyhrál a dílo se mu   povedlo. Film srší vtipem a   i po létech se člověk ze   srdce zasměje. Navíc   herecké obsazení je přímo   skvělé.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.362/0.326