ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bláznivá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.6.2012
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.8.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.9.2011
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25325minih25325Keď hviezdy boli červené (1990) 
Keď hviezdy boli červené n
minih8038minih8038Halloween III. (1982) 
Halloween III: Season of the Witch n
minih45067minih45067Vím, kdo mě zabil (2007) 
I Know Who Killed Me n
minih32678minih32678Ta třetí (2001) [TV film] 
n
minih51629minih51629Vražedný vřískot (1973) 
Scream Bloody Murder n
minih39805minih39805Pojišťovna štěstí (2004) [TV seriál] 
Pojišťovna štěstí n
minih18331minih18331S čerty nejsou žerty (1984) 
S čerty nejsou žerty n
minih10954minih10954Křížová trojka (1948) 
Křížová trojka n
minih5425minih5425Čas pravdy (1993) 
When the Bough Breaks n
minih62002minih62002Smrt v dohledu (1994) 
Dead on Sight n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (15)
8   - curil
8   - clara.bow
5   - pataamat
5   - Lienocka22
4   - Kuvik
7   - satyr
8   - fred.appl
8   - Petak69
10 - dederon
8   - phorsky1
6   - rosta12
9   - Johnny1
7   - pauli1
3   - deatdavid
9   - helzapopin

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:40 - 22:34

48 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Bony a klid (1987)

22:00 - 23:35

28 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

NOVA - Agent bez minulosti (2002)

22:25 - 00:40

3 minut již uběhlo
132 minut zbývá do konce

Prima - Spojenci (2016)

20:15 - 22:50

133 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154165
Osobností: 639204
Fotografií: 586528
Plakátů: 278326
Obsahů a biografií: 141217

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Dunkerk
PRVNÍ DOJEM:Nu, profi práce   je tu vidět na každém   kroku. Jen nesmíte dumat nad   označením čehokoli a nad   zbraněmi. Také se mi nezdá,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Jak jsem překonal sám sebe (1977...

Jak jsem překonal sám sebe
Bakalářská povídka na   téma, se kterým se setkal   určitě každý druhý   rozvedený muž, pokud se   chtěl i nadále stýkat se   svými potomky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Písničkář (1932)

Písničkář
Nebudeme si nalhávat, že v   době vzniku filmu, když na   to divák měl,že mohl i film   v kině navštívit. Dnes   téměř po 90 letech, kdy má   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Mission: Impossible - Fallout (2...

Akční špička

Mission: Impossible - Fallout
Pro mě nejlepší akční   film roku 2018. Nevím jak to   ten Tom dělá, ale celý   filmový život, kam zamíří   tam je úspěch , kvalita,   zábava. více >

Autor: goranchorvat | Hodnocení: 9 / 10

Lynč (2018) [TV seriál]

Zbytečně dlouhé multi kulti krimi

Lynč
Je zase zvykem jeden   kriminální, či detektivní   příběh natáhnout do více   dílů. V případě Lynče je   osm dílů až mnoho. Stačil   by snad více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.391/0.35