reklama
 
ohodnotit

Blázni a poloblázni

Mixed Nuts

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
97 minut
„Štědrý večer tří zaměstnanců jedné kalifornské linky důvěry.“

Celkové hodnocení filmu Blázni a poloblázni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.3.2012
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2007
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.7.2015
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.8.2006
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2009
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2018
Standas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.8.2016
zdenekpich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2007
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2016
siky25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71590minih71590Duel (2000) 
Kuet chin chi gam ji din n
minih35567minih35567Monty Python v Hollywoodu (1982) 
Monty Python Live at the Hollywood Bowl n
minih39466minih39466Přepadení 13. okrsku (2005) 
Assault on Precinct 13 n
minih59537minih59537Sázkaři (2003) 
Bookies n
minih19069minih19069Slunce, seno, jahody (1983) 
Slunce, seno, jahody n
minih42280minih42280Lady XXL (2006) 
Phat Girlz n
minih44153minih4415310 000 př.n.l. (2008) 
10,000 B.C. n
minih13632minih13632Návrat do budoucnosti (1985) 
Back to the Future n
minih60041minih60041Hitparáda televizní zábavy (2008) [DVD] 
n
minih3066minih3066Angel a sedm koní (1970) 
Haiducii lui Şaptecai n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

61.4 % (21)
7   - curil
7   - pataamat
4   - Lienocka22
6   - LenC2
4   - Kuvik
2   - mat.ilda
6   - catamount
4   - Pixel116
8   - satyr
6   - fred.appl
10 - Gremmie
8   - Myshitchka
2   - jambroz58
7   - yoogurt
9   - Stallone56
10 - deatdavid
6   - tomasonula
4   - Standas
6   - zdenekpich
10 - Lepo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139069

Poslední komentáře

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.265/0.224