';
ohodnotit

Blázni a poloblázni

Mixed Nuts

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
97 minut
„Štědrý večer tří zaměstnanců jedné kalifornské linky důvěry.“

Celkové hodnocení filmu Blázni a poloblázni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.4% (25 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
27.3.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.2.2007
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.9.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.7.2015
hensley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.12.2020
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.8.2006
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.5.2009
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2012
ktomcio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.11.2021
raca.mr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.1.2021
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2018
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2019
Standas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.8.2016
Lepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2016
zdenekpich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.12.2007
siky25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31919minih31919Rodina policajtů (1995) [TV film] 
Family of Cops n
minih180057minih180057Odpouštím ti, tatínku (1985) [TV film] 
Odpouštím ti, tatínku n
minih54996minih54996Místo v životě (2006) [TV seriál] 
Místo v životě n
minih47559minih47559Frigo ve člunu (1921) 
The Boat n
minih16818minih16818Pozor, straší (1938) 
Pozor, straší n
minih43088minih43088Závan smrti (2007) 
Wind Chill n
minih156210minih156210To je vražda, napekla: Jen zákusky (2017) [TV film] 
Murder, She Baked: Just Desserts n
minih7612minih7612Fenomén (1996) 
Phenomenon n
minih46918minih46918Můj život idiota (2007) 
Trainwreck: My Life as an Idiot n
minih9993minih9993Kariéra matky Lízalky (1937) 
n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

58.4 % (25)
7   - curil
7   - pataamat
4   - Lienocka22
6   - LenC2
4   - Kuvik
2   - mat.ilda
8   - satyr
6   - catamount
4   - Pixel116
6   - fred.appl
10 - Gremmie
2   - hensley
8   - Myshitchka
2   - jambroz58
10 - deatdavid
7   - yoogurt
9   - Stallone56
6   - ktomcio
2   - raca.mr
6   - tomasonula
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183568
Osobností: 687968
Fotografií: 735582
Plakátů: 354418
Obsahů a biografií: 168975

Poslední komentáře

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Fakulta (1998)

Fakulta
Velice příjemnej   teenagerovskej sci-fi   horůrek, taková nenáročná   oddechovka. Čerpá z   podobného námětu jako   třeba Věc, Mutant nebo více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení