reklama
 
ohodnotit

Blázinec ve škole

School Daze

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
120 minut
„Ne příliš oblíbený vysokoškolák chce vstoupit do slavného bratrstva.“

Celkové hodnocení filmu Blázinec ve škole

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.9.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.4.2013
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2007
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
SonnyP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39190minih39190Holzmann Felix: Včera, dnes a zítra (2004) [DVD] 
n
minih155614minih155614Sněžná dívka a temný krystal (2015) 
Zhong Kui fu mo: Xue yao mo ling n
minih45889minih45889Překonat sám tisíce mil (2005) 
Čchien li cou tan čchi n
minih23668minih23668Velký závod (1981) 
The Cannonball Run n
minih156108minih156108Vánoční melodie (2015) [TV film] 
A Christmas Melody n
minih17486minih17486Přístav (1948) 
Hamnstad n
minih88714minih88714Výkupné za manžela (2011) [TV film] 
We Have Your Husband n
minih53769minih53769Západní křídlo Bílého domu (1999) [TV seriál] 
The West Wing n
minih64516minih64516Živý nebo mrtvý? (2010) 
As Good as Dead n
minih65310minih65310Život nikdy nekončí (2009) 
L'homme de chevet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 %
6   - curil
5   - Kuvik
5   - satyr
3   - R.RICKIE
2   - Petak69
1   - deatdavid
5   - karesm
6   - makiki
6   - SonnyP

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

31 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

16:00 - 16:30

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

31 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:35 - 16:35

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149212
Osobností: 630221
Fotografií: 569221
Plakátů: 270304
Obsahů a biografií: 137129

Poslední komentáře

Preludium (1941)

Preludium
Njn, co už. Zbytečná hodina   a půl. I když, panu   Štěpánkovi pochopitelně   dvacítku dám. Ale jinak tu   babu Štěpničkojc   nesnáším a scénář více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Od vraždy jenom krok ke lži (198...

Od vraždy jenom krok ke lži
Adept na Oskara tento film   jistě nebude, ale je to   taková nevinná ,   přitroublá zábava.   Rozhodně neuškodí to   vidět. Ale asi jen jednou.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Její hřích (1939)

Její hřích
No, halekání si tu člověk   užije, to ano. Jinak jde o   skoro červenou knihovnu s   poslabším scénářem. Mne   snímek ničím nezaujal, snad   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Návrat domů (1948)

Návrat domů
Nic moc. Herci se snažili,   což o to, ale scénář byl   takový mdlý. Snímek nemá   scénu, která by utkvěla,   ani takovou postavu, prostě   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Pan Stein je online (2017)

Pan Stein je online
Druhá polovinu příběhu je   daleko lepší. Film je   zásluhou Pierra Richarda až   dojemný a na mě působí   jako smutná komedie. Divák   fandí více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.332/0.297