ohodnotit

Blázinec ve škole

School Daze

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
120 minut
„Ne příliš oblíbený vysokoškolák chce vstoupit do slavného bratrstva.“

Celkové hodnocení filmu Blázinec ve škole

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.9.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.4.2013
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2007
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
SonnyP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31622minih31622Uprchlíci (1986) 
Les fugitifs n
minih52664minih52664Modrý Mauritius (2004) [TV film] 
n
minih2312minih2312...a zase ta Lucie (1983) 
...a zase ta Lucie n
minih56936minih56936AC/DC - Live at Donington (1992) [DVD] 
AC/DC - Live at Donington n
minih39482minih39482Aeon Flux (2005) 
Æon Flux n
minih42152minih42152Clerks 2: Muži za pultem (2006) 
Clerks II n
minih52137minih52137Poslední bitva padlých hrdinů (2004) 
The Fallen n
minih67352minih67352Ukřižování (2008) [TV film] 
Crucifixion n
minih91147minih91147Někdo zvoní (1991) [TV inscenace] 
Někdo zvoní n
minih159557minih159557Bratrská spravedlnost (2010) 
Brother's Justice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 % (9)
6   - curil
5   - Kuvik
5   - satyr
3   - R.RICKIE
2   - Petak69
1   - deatdavid
5   - karesm
6   - makiki
6   - SonnyP
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165575
Osobností: 660261
Fotografií: 640025
Plakátů: 308365
Obsahů a biografií: 151887

Poslední komentáře

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Sedm statečných (1960)

Sedm statečných
Když je Tenkrát na západě   nejlepší spaghetti western,   tak tohle je nejlepší   americký western. Ten rozdíl   je opravdu znát. Hrdinové,   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Ve službě (2019)

Ve službě
Od počátku filmu mě   nadzvedávala amatérská   reportérka, ani tolik ne svou   rolí v příběhu, ale   hlavně neumělým herectvím   Courtney více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.39/0.378