reklama
 
ohodnotit

Blázinec ve škole

School Daze

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
120 minut
„Ne příliš oblíbený vysokoškolák chce vstoupit do slavného bratrstva.“

Celkové hodnocení filmu Blázinec ve škole

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 43.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.9.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.4.2013
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2007
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
SonnyP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14434minih14434Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta (1985) 
A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge n
minih111522minih111522Budoucnost nejistá (2013) 
How I Live Now n
minih55908minih55908Země dinosaurů 12 - Letecký den (2006) 
The Land Before Time XII: The Great Day of the Flyers n
minih20252minih20252Šogun Mayeda (1991) 
Shogun Mayeda n
minih4930minih4930Caprice (1967) 
n
minih54163minih54163Akli Miklós (1986) 
Akli Miklós n
minih58952minih58952Angus & Cheryl - Kluci proti holkám 1 (2009) [DVD] 
Angus & Cheryl n
minih19202minih19202Smrtelný případ (1966) 
The Deadly Affair n
minih24675minih24675Skok do tmy (1964) 
Skok do tmy n
minih49197minih49197Na odstřel (2009) 
State of Play n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

43.3 %
6   - curil
5   - Kuvik
5   - satyr
3   - R.RICKIE
2   - Petak69
1   - deatdavid
5   - karesm
6   - makiki
6   - SonnyP

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:50 - 02:25

10 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Bardo hodiny smrti

01:20 - 02:20

40 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - 10 000 př.n.l. (2008)

01:45 - 03:30

15 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:00 - 04:00

0 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150166
Osobností: 632919
Fotografií: 573509
Plakátů: 272274
Obsahů a biografií: 138081

Poslední komentáře

Akta Golgotha (2010) [TV film]

Akta Golgotha
Německý televizní snímek   natočen na základě knihy   německého spisovatele   historických románů   Philippa Vanderberga. Ten   vystudoval více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Dvojníci (2016)

Co to je? - Životabudič(odborník o Hradnej svieci)

Dvojníci
Bola to taká podarená   česká blbina, ale fakt že v   dobrom slova zmysle. Páčia   sa mi tieto také klasické   komediálne blbiny, pretože   to více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co ...

Miláčku, zmenšil jsem děti / Co je malý, to je hezký....
Rodinná sci-fi komedie,   mající svůj zábavný   potenciál i dnes. Námětově   patří do řady obdobných   snímků, kdy se lidé pomocí   nějakého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

Mentální vyplach

Jurský svět: Zánik říše
Bohužel, je to tak. Co bylo v   Jurskem světě super, je tady   naprosto přihlouple. Šel   jsem z kina otrávený jak už   dlouho ne. A to mám dinouse více >

Autor: jentak | Hodnocení: 1 / 10

Řidič (2011)

Keď sa to všetko vymkne spod kontroly

Řidič
Strašne zvláštny film,   ktorý podľa mojich   kritérií by sa mi vôbec   nemal páčiť. Začína to   oboznámením sa so situáciou   hlavného hrdinu. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.366/0.329