NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Blankman

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2010
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.6.2019
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2008
ktomcio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.1.2021
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.5.2009
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007
HanesMJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22557minih22557Sejdeme se v Bethelu (1979) [TV inscenace] 
Sejdeme se v Bethelu n
minih116118minih116118Zvonilka a piráti (2014) 
Tinker Bell and the Pirate Fairy n
minih154066minih154066Silnější (2017) 
Stronger n
minih15345minih15345Pán šelem: Braxovo oko (1995) 
Beastmaster: The Eye of Braxus n
minih12219minih12219Gideonův meč (1986) 
Sword of Gideon n
minih118665minih118665Děti mé sestry na horách (2002) 
Min søsters børn i sneen n
minih115306minih115306Nespavost (1993) 
Nespavost n
minih41444minih41444Šťastné konce (2005) 
Happy Endings n
minih54879minih54879Poslední vládce větru (2010) 
The Last Airbender n
minih48783minih48783Bent (1997) 
Bent n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (9)
5   - curil
5   - Kuvik
5   - satyr
5   - Scifista
4   - Kmotr95
5   - ktomcio
3   - Jirka9750
7   - madarich
6   - HanesMJ

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

71 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

ČT2 - Abeceda komunistických zločinů

03:25 - 03:35

1 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

03:00 - 03:45

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

03:05 - 04:05

21 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177515
Osobností: 677754
Fotografií: 709939
Plakátů: 337668
Obsahů a biografií: 162181

Poslední komentáře

The Nest (1988)

The Nest
The Nest je sympatický   béčkový horor, který je   řízlý mixem Slimáků,   Věci nebo Mouchy. Může se   možná zdát, že působí   klišovitě (je to více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Rozhněvaný muž (2021)

Rozhněvaný muž
Takhle má vypadat drsný   krimi thriller. Tady není co   řešit, parádní film po   všech stránkách. Hodně   temnoty dodává hudba, která   je po více >

Autor: topipig | Hodnocení: 9 / 10

Causa králík (1979)

Causa králík
Tohle je spíš jen   průměrná komedie na níž   je jasně patrné, že   režisér Jaromil Jireš není   v tomto žánru úplně doma.   Filmařsky je to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Il corsaro (1970)

Il corsaro
Pirátské dobrodružství,   které přišlo s křížkem   po funuse. Největší boom   tohoto žánru v italském   filmu minulo asi tak o deset   let. více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Gauneři (1991)

Tarantinova prvotina...

Gauneři
Tarantinova prvotina z roku   1992 v mojich očiach obstála   aj po 30. rokoch.Z filmu sa   stala "kultovka" a vôbec sa   tomu nedivím.V prvom rade více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení