ohodnotit

Blankman

Žánr:
Rok:
1994
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Blankman

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.5.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2010
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.7.2008
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.6.2019
Jirka9750
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.5.2009
madarich
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.11.2007
HanesMJ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60354minih60354Pomsta opeřeného hada (1984) 
La vengeance du serpent à plumes n
minih50110minih50110Jiskra (1998) 
Spark n
minih41399minih41399Lékařská akademie (2004) 
Intern Academy n
minih39933minih39933Brnění a rolničky (2001) [TV film] 
Brnění a rolničky n
minih43561minih43561Přistání naslepo (1998) 
Ground Control n
minih47403minih47403Byla láska... (2001) [TV film] 
Byla láska... n
minih57931minih57931Severní blata (2006) 
Mýrin n
minih146876minih146876Slíbená princezna (2016) [TV film] 
Slíbená princezna n
minih135467minih135467Spící agent (2015) 
American Ultra n
minih106993minih106993Já tomu říkám nedrcat se o nebesa (1978) 
Já tomu říkám nedrcat se o nebesa n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (8)
5   - curil
5   - Kuvik
5   - satyr
4   - Kmotr95
5   - Scifista
3   - Jirka9750
7   - madarich
6   - HanesMJ

TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

23:00 - 23:45

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Jeden den ve Francii

21:45 - 23:20

87 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba: Ne...

22:55 - 23:50

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

22:45 - 00:05

27 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166370
Osobností: 661038
Fotografií: 646685
Plakátů: 311216
Obsahů a biografií: 153060

Poslední komentáře

Pidilidi (1997)

Pidilidi
Roztomilá blbinka, jejíž   kouzlo tkví v kontrastu   našeho a pidisvěta a hlavně   v tom, co si pidilidi   "půjčí" z našeho a na co   to více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Přízrak lásky (1981)

Přízrak lásky
Trochu ťažkopádnejší film   o "mŕtvej" láske, ktorá sa   začne dotyčnému zjavovať.   Samotný príbeh o iba dvoch   postavách však nie je   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Pod vodou (2019)

Pod vodou
Znáte filmy Leviathan (1989)   nebo Život (2017) a   samozřejmě i dalším   snímkům je to podobné.   Pokud ano je to takový mix   těch zmíněných více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Na palubu! (2020)

Na palubu!
Velmi milá, lehká a   přirozeně plynoucí komedie   z dílny Guillaume Brace.   Ideální do letního kina.   Díky, KVIFF. :)

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Než skončí léto (2019)

Než skončí léto
Intenzivní, nespoutaný a   místy nepochopitelný -   takový je film "Než skončí   léto" i život hlavní   hrdinky.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.398/0.384