ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Black Sabbath Orgie - Versaut Pervers Geil

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.4% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
messerschmitt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2007
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2009
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.11.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007
alesna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44293minih44293Ženy klanu Kennedyů (2000) [TV film] 
Jackie, Ethel, Joan: The Women of Camelot n
minih32864minih32864Rozvod po francouzsku (2003) 
Le Divorce n
minih25008minih25008G.I. Jane (1997) 
G.I. Jane n
minih25121minih25121Město andělů (1998) 
City of Angels n
minih37087minih37087Manchurianský kandidát (2004) 
The Manchurian Candidate n
minih21561minih21561U konce s dechem (1959) 
A bout de souffle n
minih18599minih18599Sedmého dne večer (1974) 
Sedmého dne večer n
minih19435minih19435Spáči (1996) 
Sleepers n
minih34727minih34727Zločin je extrémní sport (2002) 
Riders n
minih8176minih8176Hello, Dolly! (1969) 
Hello, Dolly! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.4 % (7)
8   - ignac1
10 - messerschm
9   - KURUAZIE
9   - roup
9   - igorko61
9   - jarro
10 - alesna
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166968
Osobností: 662316
Fotografií: 652595
Plakátů: 313840
Obsahů a biografií: 153937

Poslední komentáře

Sviňa (2019)

Hrozné

Sviňa
tím nemyslím film,ale ten   příběh-jestli se zakládá   na skutečnosti-a myslím,že   ano,tak je to hrůza...a je mi   z toho nanic...Nechápu,proč více >

Autor: twins | Hodnocení: 10 / 10

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Film komentuju hned po jeho   shlédnutí. Nějak jsou ve   mě ještě emoce, ale i tak   se pokusim být objektivní.   Spojila se tu dvě velmi   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 9 / 10

Dlouhý, Široký a Krátkozraký (20...

Dlouhý, Široký a Krátkozraký
Jedna z mála divadelních   kusů Járy da Cimrmana, na   které se rád kouknu. Jinak   bych řekl, že se to hodně   přeceňuje.

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 5 / 10

Rozkoš (2013)

Rozkoš
Co k tomu dodat? Jestli to   měla být jakási   psychologická sonda tak je to   skoro stejně velký průšvih   jako jestli to měla být   avizovaná více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Bloodshot (2020)

Vin Diesel superhrdina...

Bloodshot
Túžba Diesela zahrať si   superhrdinu dopadla   zle.Scenár pláva na vode ako   Titanic a ľadovec, ktorý ho   potopil pozostáva z trapných   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.121/0.105