reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bílý žralok

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.1.2008
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2007
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46427minih46427Ďábelské klíče (1995) [TV film] 
Ďábelské klíče n
minih49054minih49054Temný kruh (1975) 
Cercul magic n
minih47577minih47577Zrcadla (2008) 
Mirrors n
minih48292minih48292Cesta do školy (2005) [DVD] 
n
minih29016minih29016Osamělý vlk McQuade (1983) 
Lone Wolf McQuade n
minih26618minih26618Antigona (1964) [TV film] 
n
minih16185minih16185Pojď, budeme se milovat (1960) 
Let's Make Love n
minih12909minih12909Motiv pro vraždu (1974) 
n
minih38809minih38809Špatná výchova (2004) 
La mala educación n
minih54825minih54825Sirotek (2009) 
Orphan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.8 %
5   - Kuvik
9   - Area
8   - jambroz58
8   - tvo
7   - Nob.r
8   - Brosis
7   - TarabasCz
7   - makiki

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

36 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

41 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602790
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.334/0.31