Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Bílý tygr

White Tiger

Další název:
Biely tiger
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý tygr

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2013
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.1.2019
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2006
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2019
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2010
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24210minih24210Zvoník u Matky boží (1956) 
Notre-Dame de Paris n
minih43588minih43588Čelisti 4: Pomsta (1987) 
Jaws: The Revenge n
minih74168minih74168Expert na vraždu: Poslední dostih (2007) 
Murder 101: If Wishes Were Horses n
minih43783minih43783Cizinec (1946) 
The Stranger n
minih25222minih25222Sladké starosti (1984) 
Prihorené buchty n
minih75235minih75235Kluk od vedle (2008) [TV film] 
The Boy Next Door n
minih20720minih20720Televizní síť (1976) 
Network n
minih44839minih44839Láska na polštáři (1962) 
Repos du guerrier n
minih46134minih46134Žena zákona (1996) [TV seriál] 
Une femme d'honneur n
minih51717minih51717Obyčejný spratek (1983) 
Bai ga jai n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (9)
6   - RM
8   - satyr
8   - rosta12
10 - zazrakpave
10 - bolzanos
8   - sluníčko
7   - respect
6   - Spurs
9   - Sheriff.Ja
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 173792
Osobností: 672037
Fotografií: 692814
Plakátů: 330094
Obsahů a biografií: 159097

Poslední komentáře

Kavárna u Modrého anděla (1989)

Kavárna u Modrého anděla
Nudné romantické drama a pro   ctitele režiséra Joe D'Amata   a jeho díla nezvykle krotké.   Příběh barové zpěvačky,   která se snaží svést   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Země nomádů (2020)

Země nomádů
Film čínské režisérky   žijící a tvořící v USA   mě hodně zaskočil. Je to   velmi neromantická a   nesentimentální   „sociální road movie“, více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Romance on the High Seas (1948)

Romance on the High Seas
Příjemná nenáročná, ale   velmi podařená komedie v   muzikálovém negližé. Doris   Day je ve svém prvním filmu   kouzelná. Postavu měla   více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 8 / 10

Kulový blesk (1978)

"Máňa ŕíkala ..."

Kulový blesk
Dnes už doslova kultovní   komedie KULOVÝ BLESK je   studnicí jedinečného   Smoljako-Svěrákovského   humoru a bezesporu má i   výborné herecké více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Velká policejní pohádka (1979) [...

Velká policejní pohádka
Studiová televizní pohádka   natočená podle literární   předlohy Karla Čapka   (Devatero pohádek). Pěkná   podívaná i když je tahle   "Velká více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení