ohodnotit

Bílý tygr

White Tiger

Další název:
Biely tiger
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý tygr

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2013
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2006
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2010
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42796minih42796Sandokan (1976) [TV seriál] 
Sandokan n
minih60864minih60864Hung - Na velikosti záleží (2009) [TV seriál] 
Hung n
minih37012minih37012Slídil (1972) 
Sleuth n
minih5199minih5199Co je vám, doktore? (1984) 
n
minih24512minih24512Vánice (1962) 
Vánice n
minih39792minih39792Rafťáci (2006) 
Rafťáci n
minih55550minih55550Kočičí slečna (2001) 
Minoes n
minih44896minih44896Na vlastní nebezpečí (2008) 
Na vlastní nebezpečí n
minih65213minih65213Sladký kal (2006) 
Adama Meshuga'at n
minih28739minih28739Pozemský nepokoj (1992) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 % (7)
6   - RM
8   - satyr
8   - rosta12
10 - zazrakpave
8   - sluníčko
6   - Spurs
9   - Sheriff.Ja

TV Program

ČT1 - StarDance... když hvězdy tančí...

12:30 - 15:55

106 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

13:55 - 14:25

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:05 - 15:00

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

13:35 - 14:35

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154188
Osobností: 639289
Fotografií: 586808
Plakátů: 278453
Obsahů a biografií: 141241

Poslední komentáře

Kitty není kočka (2018) [TV seri...

Kitty není kočka
Kitty je malá holka s velkou   představivostí a ještě   větší kuráží. Je ve   věku, kdy mají děti ten   skvělý pocit, že mohou být   kýmkoliv a více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Tvorba Tima Burtona se mi   vždy docela líbila, ale   Sirotčinec na mě opravdu   zapůsobil. Spojuje pro   Burtona tak typické   podivnosti, a více >

Autor: Ondrej_pribehar | Hodnocení: 10 / 10

Rudá volavka (2018)

Rudá volavka
Je pravda, že až do posledni   chvíle jsem nevěděla, na   čí straně je. Ale jinak tam   hrál hlavní roli spíš   tvrdeh sex než konspirace   více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 6 / 10

Válka bosů (1992) [TV film]

Radim

Válka bosů
Jeden z nejlepších filmů z   oblasti mafianskeho   podsvětí, boje a falešných   vztahů. Doporučuji vřele.

Autor: Radim39 | Hodnocení: 10 / 10

Dobytí planety opic (1972)

Ako sa nezvládajú revolúcie

Dobytí planety opic
Film naväzuje na   predchádzajúci Útek z   planéty opíc, iba troška   preskočíme v čase.   Posunieme sa asi o dvadsať   rokov neskôr, Caesar je více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.282/0.24