reklama
 
ohodnotit

Bílý tygr

White Tiger

Další název:
Biely tiger
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý tygr

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2013
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2006
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2010
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71215minih71215Trosečníci (2009) [TV film] 
Deadliest Sea n
minih47132minih47132Harakiri (1962) 
Seppuku n
minih11843minih11843Malá pistolnice Joe (1993) 
The Ballad of Little Jo n
minih83286minih83286Život je ples (2012) [TV seriál] 
n
minih37875minih37875Smrtící informace (1995) 
Nadie hablará de nosotros cuando hayamos muerto n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
Il mio nome é Nessuno / My Name Is Nobody n
minih17737minih17737Mrtvá a živá (1940) 
Rebecca n
minih40398minih40398Andromeda (2000) [TV seriál] 
Andromeda n
minih41686minih41686Populace 436 (2006) [Video] 
Population 436 n
minih54530minih54530Britská klasika: Jaguár (1995) 
The Best Of British: Jaguar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.6 %
6   - RM
8   - satyr
8   - rosta12
10 - zazrakpave
8   - sluníčko
6   - Spurs
9   - Sheriff.Ja
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 148383
Osobností: 627673
Fotografií: 565845
Plakátů: 268348
Obsahů a biografií: 136208

Poslední komentáře

V podstatě jsme normální (1981)

V podstatě jsme normální
Voľné pokračovanie   satirickej komédie Pátek   není svátek. Možno   konštatovať, že sa jedná o   film lepšieho priemeru,   najmä pre menej více >

Autor: Nasudr | Hodnocení: 9 / 10

Grizzly Man (2005)

Grizzly Man
Treadwella zabil medveď,   ktorý ho nepoznal a ktorého   predtým nejaký lovec   stopoval a prenasledoval, a   teda mal pádny dôvod cítiť   k více >

Autor: whack | Hodnocení: 7 / 10

Čelisti (1975)

Čelisti
Pod vplyvom filmu Čeľuste sa   na veľkých bielych žralokov   vrhli lovci trofejí,   presvedčení, že ide o   neľútostné ľudožravce,   ktoré sa více >

Autor: whack | Hodnocení: 1 / 10

Když struny lkají (1930)

Srdcervoucí hudební film

Když struny lkají
Tenhle film už nahlodal zub   času. Je považován za   první český zvukový film.   Minimum dialogů a hodně   hudby. Lidové písně i   vrzání na více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 4 / 10

Mezi vlky (2011)

Mezi vlky
Hoci vlky by sa mstiť mali za   čo (a táto pointa sa mi   páči), ide o bohapusté   démonizovanie týchto   krásnych zvierat, ktoré sú   stáročia více >

Autor: whack | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.254/0.221