ohodnotit

Bílý tygr

White Tiger

Další název:
Biely tiger
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý tygr

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.9.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.5.2010
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2013
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.1.2019
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2006
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2019
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2010
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44286minih44286Vladimír Jiránek - 11 nejlepších krátkých filmů (2005) [DVD] 
n
minih21314minih21314Trojúhelník smrti (1990) 
Fertilize the Blaspheming Bombshell n
minih18820minih18820Sicilská spojka (1985) 
Pizza Connection n
minih6936minih6936Duch (1990) 
Ghost n
minih3710minih3710Becket (1964) 
Becket n
minih47545minih47545Hračičkové a drak (1974) [TV inscenace] 
Hračičkové a drak n
minih47269minih47269Divoši (2007) 
The Savages n
minih29266minih29266Král hadů (2005) [TV film] 
The Snake King n
minih54541minih54541Doma u lemurů (2007) 
Lemur street n
minih43130minih43130Brazilský masakr (2006) 
Turistas / Turistas go home n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (9)
6   - RM
8   - satyr
8   - rosta12
10 - zazrakpave
10 - bolzanos
8   - sluníčko
7   - respect
6   - Spurs
9   - Sheriff.Ja
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165577
Osobností: 660263
Fotografií: 640080
Plakátů: 308379
Obsahů a biografií: 151900

Poslední komentáře

Le déclic (1985)

Le déclic
Na filmu je znát, že je   natočen podle erotického   komiksu italského autora Milo   Manary. Námět se více hodí   ke kreslené podobě, filmový   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Funny Girl (1968)

Funny Girl
Tahle velkolepá podívaná   Williama Wylera by si   objektivně jistě zasloužila   vyšší hodnocení ale nějak   jsem se k němu nedokázal   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Operace Dunaj (2009)

Operace Dunaj
A mně se to líbilo. Místy   jsem se i hlasitě chechtal. A   vícekrát. Což je u mne pro   hodnocení komedií hlavní   kritérium.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Bečička (1971) [TV film]

Bečička
Roztomilá a dobře udělaná   mikrokomedie podle literární   předlohy Guy de Maupassanta.   Půlhodinová miniaturka pro   čtyři herce nemá žádnou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Tango a Cash (1989)

Tango a Cash
Tohle je klasika akčního   krimi žánru. Režisér   Končalovskij ji citlivě   vybalancoval až na pokraj   krimi komedie a výborně ji i   obsadil. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.275/0.265