reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bílý tesák

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
caseyjones
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.7.2010
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2013
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
Claymored
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2007
ivikMxxx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65203minih65203Méďa Béďa - 3D (2010) 
Yogi Bear n
minih10507minih10507Konec starých časů (1989) 
n
minih72955minih72955Michael Jackson - Život a smrt krále popu 1958-2009 (2009) 
Michael Jackson - History - The King of Pop 1958-2009 n
minih44123minih44123Blázinec na koleji (2003) 
National Lampoon Presents Dorm Daze n
minih29318minih29318Divoch (1953) 
The Wild One n
minih10329minih10329Kniha džunglí (1967) 
The Jungle Book n
minih46741minih46741Sedmero krkavců (1967) [TV inscenace] 
n
minih45381minih45381Já a moje příšera (2007) 
The Water Horse n
minih47577minih47577Zrcadla (2008) 
Mirrors n
minih32560minih32560Tom a Jerry: Kouzelný prsten (2002) [Video] 
Tom and Jerry: The Magic Ring n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
8   - caseyjones
6   - MaKy92z
9   - oulisna
6   - Jarda1744
8   - roup
7   - korousvacl
7   - Claymored
7   - milan53
8   - ivikMxxx
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.014/0.983