';
ohodnotit

Bílý šejk

Lo Sceicco bianco

Další název:
The White Sheik,
Žánr:
Země:
Rok:
1951
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý šejk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2022
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2006
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
natali.1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2008
MarianL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74008minih74008Bloodrayne: třetí říše (2010) 
BloodRayne: The Third Reich n
minih152982minih152982Láska s vůní hroznů (2016) [TV film] 
Love in the Vineyard n
minih13192minih13192Muž z Hongkongu (1965) 
Les Tribulations d'un chinois en Chine n
minih37829minih37829Slovensko - země pod Tatrami (1975) [TV film] 
Slovensko - krajina pod Tatrami n
minih13950minih13950(Ne)manželský sex (1994) 
Married People, Single Sex n
minih50240minih50240Mistr zázraků (2000) [TV film] 
The Miracle Maker n
minih26510minih26510Pleasantville: Městečko zázraků (1998) 
Pleasantville n
minih145853minih145853Pevnost Boyard (2016) [TV pořad] 
Pevnost Boyard n
minih53958minih53958Pomsta (1968) 
Pomsta n
minih26834minih26834F.L. Věk (1970) [TV seriál] 
F.L. Věk n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 % (11)
8   - curil
5   - jarda53
8   - Edward52
5   - Kuvik
7   - melakara
6   - fred.appl
6   - fingon
7   - Angelo.Fer
7   - Alfonc
7   - natali.198
7   - MarianL
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183568
Osobností: 687968
Fotografií: 735582
Plakátů: 354418
Obsahů a biografií: 168975

Poslední komentáře

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Fakulta (1998)

Fakulta
Velice příjemnej   teenagerovskej sci-fi   horůrek, taková nenáročná   oddechovka. Čerpá z   podobného námětu jako   třeba Věc, Mutant nebo více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení