ohodnotit

Bílý šejk

Lo Sceicco bianco

Další název:
The White Sheik,
Žánr:
Země:
Rok:
1951
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý šejk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2006
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
natali.1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2008
MarianL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43058minih43058Čerte, drž se svého kopyta ! (1998) [TV film] 
n
minih33210minih33210Človek s fotoaparátom (1968) 
n
minih9210minih9210Já nejsem já (1985) 
n
minih35479minih35479Anatomie myšlení (2000) 
Anatómia myšlienky n
minih5398minih5398Čarodějky z Eastwicku (1987) 
The Witches of Eastwick n
minih65581minih65581Tak mi tedy řekněte (2004) [TV pořad] 
Tak mi tedy řekněte n
minih30384minih30384Útěk do Budína (2003) [TV seriál] 
Útek do Budína n
minih12197minih12197Mazlíček (1934) 
Mazlíček n
minih12584minih12584Místo nahoře (1958) 
Room an the Top n
minih16412minih16412Poprask na silnici E 4 (1979) 
Poprask na silnici E 4 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (10)
5   - jarda53
8   - Edward52
5   - Kuvik
7   - melakara
6   - fred.appl
6   - fingon
7   - Angelo.Fer
7   - Alfonc
7   - natali.198
7   - MarianL
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152837
Osobností: 637202
Fotografií: 582163
Plakátů: 276513
Obsahů a biografií: 140254

Poslední komentáře

Truth or Dare (2012)

Truth or Dare
Vadí nebo nevadí? Velice   známá hra, kterou hrál snad   naprosto každý. A je to hra   skutečně nebezpečná,   neboť dostala do problémů   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

To (1990) [TV film]

NIc, než výprava

To
Srágora. 2 hvězdy za   výpravu, jinak vůbec nic.   Knižní originál je 1000x   lepší, totok bude mít   ještě nastavovanou   kaši...bla bla bla. více >

Autor: Worech | Hodnocení: 2 / 10

Chattel (2003)

Chattel
Čudujem sa, že tento   dokument je taký neznámy,   veď kvalitou aj výpovednou   hodnotou sa vyrovná   hocijakému známejšiemu   dokumentu na více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Angels of Mercy? (1995) [TV film...

Angels of Mercy?
Na to, že tento film bol   vyrobený pre TV, je   prekvapivo objektívny. Keith   Mann, John Curtin a iní   aktivisti a aktivistky   vysvetľujú více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Příběh duhových bojovníků - Gree...

Příběh duhových bojovníků - Greenpeace
Výborný dokument, ktorý   predstaví organizáciu   Greenpeace od jeho vzniku v   roku 1971 po súčasnosť   (2000). Dozvieme sa niečo   viac o více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.166/0.128