NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Bílý šejk

Lo Sceicco bianco

Další název:
The White Sheik,
Žánr:
Země:
Rok:
1951
Délka:
92 minut

Celkové hodnocení filmu Bílý šejk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2010
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2009
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2006
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
natali.1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.6.2008
MarianL
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24557minih24557Smrt mouchy (1976) 
Smrt mouchy n
minih19699minih19699Hodina pušek (1967) 
Hour of the Gun n
minih52394minih523948 jednoduchých pravidel (2002) [TV seriál] 
8 Simple Rules n
minih3207minih3207Mayerling (1968) 
Mayerling n
minih91092minih91092Kolem dokola (2005) 
n
minih49176minih49176Nekonečný úžas (2003) 
Eternal Gaze n
minih89354minih89354Bez záznamu (2012) 
Cleanskin n
minih5368minih5368Cyborg (1989) 
Cyborg n
minih2579minih2579Aféry mé ženy (1972) 
Aféry mé ženy n
minih8444minih8444Homer a Eddie (1988) 
Homer and Eddie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (10)
5   - jarda53
8   - Edward52
5   - Kuvik
7   - melakara
6   - fred.appl
6   - fingon
7   - Angelo.Fer
7   - Alfonc
7   - natali.198
7   - MarianL

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

11:45 - 12:35

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

5 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Walker, Texas Ranger (1993) [T...

11:30 - 12:30

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177641
Osobností: 678019
Fotografií: 710704
Plakátů: 337967
Obsahů a biografií: 162275

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení