reklama
 
ohodnotit

Bílý policajt s černým srdcem

Heart Condition

Další název:
Srdeční potíže
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
8.7.1993
„Darované srdce vám nemusí jen zachránit život, ale může s sebou přivést i ducha nebožtíka.“

Celkové hodnocení filmu Bílý policajt s černým srdcem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.8% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.3.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.11.2013
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.9.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2010
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2017
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.8.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.4.2014
spirek.tomas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2014
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.10.2015
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.5.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.3.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
Jelinek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.5.2018
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2015
JXP
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2015
domas2006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.4.2010
Claymored
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46240minih46240Momentky (2002) 
Snapshots n
minih85590minih85590Příběh dinosaura (1993) 
We're Back: A Dinosaur's Story n
minih16717minih16717Pouhá formalita (1993) 
Una pura formalita n
minih52367minih52367Den muže mimo zákon (1959) 
Day of the Outlaw n
minih12720minih12720Modlitba za umírající (1987) 
A Prayer for the Dying n
minih44930minih44930Blbec jménem zákona (1998) 
Torrente, el brazo tonto de la ley n
minih102468minih102468Kaži zašto me ostavi (1993) 
Kaži zašto me ostavi n
minih68033minih68033Údolí stínů (2009) 
La valle delle ombre n
minih36236minih36236Sněhurka (1973) [TV inscenace] 
Sněhurka n
minih146152minih146152Pomáda: Živě (2016) 
Grease: Live n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.8 % (22)
6   - curil
8   - Justik66
6   - pataamat
6   - martin.stu
10 - BinLADIN
7   - satyr
7   - MaKy92z
7   - 151974
9   - dederon
9   - oulisna
7   - Rendys
10 - Gremmie
7   - spirek.tom
8   - mancika.n
5   - Stallone56
6   - Pauleto
6   - deatdavid
6   - Jelinek1
8   - Abika
6   - JXP
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152312
Osobností: 636452
Fotografií: 578229
Plakátů: 275629
Obsahů a biografií: 139784

Poslední komentáře

Big Ben: Smrt v krajkách (1998) ...

Big Ben: Smrt v krajkách
Velmi zábavný a přesto   něčím i trochu tajemný   díl. Ta srandovní část se   odehrává zejména v bordelu,   kde se Ben nejprve stane   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 7 / 10

Oni 2: Noční kořist (2018)

Oni 2: Noční kořist
Režisér Johannes Roberts   zašel do útrob šílenství,   brutality a totální   beznaděje. Po 10-ti letech se   vrací pokračování velice   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 7 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Velká oříšková loupež
Dobrým vtipem to neoplývá,   ale dá se na to dívat, díky   hlavní veverce Bručounovi.   .... HODNOCENÍ: 45%

Autor: Wiikii | Hodnocení: 4 / 10

Velká oříšková loupež 2 (2017)

TOP film. 90%

Velká oříšková loupež 2
Po slabšej jednotke prišla   na svet dvojka a je lepšia a   to oveľa. Príbeh je   výborný, zaujímavý,   animácia ako v jednotke   dobrá a více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Velká oříšková loupež (2013) [2k...

Výborný film. 70%

Velká oříšková loupež
Čakal som od toho viacej.   Nehovorím že je to zle, ale   ten príbeh nebol moc   zaujímavý a bohužiaľ aj   pri niektorých scénach dosť   nudný. více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.307/0.262