ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bílý palác

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 69.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.12.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.2.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.5.2011
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.10.2011
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.10.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
depor09
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.1.2016
friday
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.11.2007
d.lilien
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27669minih27669Pán světa (1961) 
Master of the World n
minih28658minih28658Dravé ryby (1983) 
Rumble Fish n
minih3319minih3319Atentát (1964) 
Atentát n
minih56789minih56789Marmaduk (2010) 
Marmaduke n
minih51732minih51732Veritas – princ pravdy (2007) 
Veritas, Prince of Truth n
minih101449minih101449Santův převlek (2010) [TV film] 
The Santa Suit n
minih55359minih55359Bratrstvo (2001) [Video] 
The Brotherhood n
minih50779minih50779Northangerské opatství (2007) [TV film] 
Northanger Abbey n
minih139657minih139657Kdo je kdo? (2014) [TV pořad] 
Kdo je kdo? n
minih54186minih54186Revizor (1971) [TV divadelní představení] 
Revizor n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

69.3 % (15)
5   - curil
7   - clara.bow
3   - Kuvik
7   - RM
6   - satyr
9   - Kycky
7   - olgab
7   - xebece
7   - Milicent
9   - rockwoman
8   - rosta12
2   - deatdavid
10 - depor09
9   - friday
8   - d.lilien

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV e...

14:45 - 15:55

9 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

ČT2 - Království Mustang

14:35 - 15:25

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

14:10 - 15:00

44 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:35 - 15:35

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154520
Osobností: 639989
Fotografií: 588740
Plakátů: 279543
Obsahů a biografií: 141549

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Výborný film, který ve   svých reáliích přesně   zobrazuje dobu, kdy se děj   filmu odehrává. Čekám, že   při druhém sledování si   příběh více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
V dalším díle se   nezpomaluje tempo vtipné   komedie; co mi trochu vadí je   zúžení na hrstku postav v   prostředí Luďkova bytu,   hospody a více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Špión, který mi dal kopačky (201...

Špión, který mi dal kopačky
Průměrná komedie, kde   hlavní zábavu obstarají   dvě nechtěné hlavní   hrdinky, které se vrhnou po   hlavě do akce, aniž by   tušily, do čeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Ostrov smrti (2007)

Ostrov smrti
Klasická vyvražďovačka   mladých studentů na   ostrově. Každý student   umírá podle nějakého   hororu. Nebylo tam nic, co by   film pozvedlo k více   procentům.

Autor: red.mann | Hodnocení: 4 / 10

Richard Sharp - Nebezpečné poslá...

Richard Sharp - Nebezpečné poslání
Je vidět, že je to   televizní film, ale jako   návrat Richarda Sharpa po   létech se to dalo vidět.   Mělo to své mouchy, slabší   dialogy, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.335/0.307