reklama
 
ohodnotit

Bill a Ben 1

Bill and Ben 1

Rok:
2000
Délka:
61 minut

Celkové hodnocení filmu Bill a Ben 1

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.7.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2010
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2009
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2013
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2010
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2014
Blackhawk13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.3.2015
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
aspect777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.7.2010
Misha87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.8.2011
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih46171minih46171Blue Movie (1995) [Video] 
Blue Movie n
minih32957minih32957Anička Jurkovičová (1983) [TV minisérie] 
n
minih51791minih51791Času je málo a voda stúpa... (1997) [TV film] 
Času je málo a voda stúpa... n
minih46271minih46271Podivná realita (1999) [TV film] 
Monster! n
minih59844minih59844Balls Out: Garyho výzva (2009) [Video] 
Balls Out: Gary the Tennis Coach n
minih25706minih25706Věčný příběh (1998) 
Ever After: A Cinderella Story n
minih48627minih48627Futurama: Fialový trpaslík (2009) [Video] 
Futurama: Into the Wild Green Yonder n
minih4693minih4693Bryan Adams Live! Live! Live! (1988) 
Bryan Adams Live! Live! Live! n
minih51770minih51770Cow-Boy (2007) 
Cow-Boy n
minih17543minih17543Ptáci II (1993) 
The Birds II: Land's End n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.1 %
4   - 261972
5   - Kuvik
10 - Pixel116
4   - satyr
6   - Ondrej_pri
7   - martik006
6   - asdf23
6   - hrosik92
2   - Blackhawk1
2   - deatdavid
1   - aspect777
10 - Misha87
8   - makiki
2   - glacer
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147970
Osobností: 626696
Fotografií: 562688
Plakátů: 266877
Obsahů a biografií: 135809

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.113/0.079