reklama
 
ohodnotit

Bill a Ben 1

Bill and Ben 1

Rok:
2000
Délka:
61 minut

Celkové hodnocení filmu Bill a Ben 1

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.1% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
23.7.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.2.2010
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2010
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.2.2009
martik006
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2013
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2010
hrosik92
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2014
Blackhawk13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.3.2015
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
aspect777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.7.2010
Misha87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.8.2011
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28858minih28858Between the Cheeks 2 (1990) 
Between the Cheeks 2 n
minih40854minih40854Poslední legie (2006) 
The Last Legion n
minih53726minih53726Zkratka ke smrti (2009) 
The Shortcut n
minih36786minih36786Vratné lahve (2007) 
Vratné lahve n
minih4818minih4818Butch Cassidy a Sundance Kid (1969) 
Butch Cassidy and the Sundance Kid n
minih5639minih5639Čistá řeka (1978) 
Čistá řeka n
minih55084minih55084Bojkot (2001) [TV film] 
Boycott n
minih3019minih3019Anděl zkázy (1962) 
El Ángel exterminador n
minih47048minih47048Kryštof Kolumbus (1985) [TV minisérie] 
Christopher Columbus n
minih59974minih59974Černovous (2006) [TV minisérie] 
Blackbeard n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.1 % (14)
4   - 261972
5   - Kuvik
10 - Pixel116
4   - satyr
6   - Ondrej_pri
7   - martik006
6   - asdf23
6   - hrosik92
2   - Blackhawk1
2   - deatdavid
1   - aspect777
10 - Misha87
8   - makiki
2   - glacer

TV Program

ČT1 - Po stopách hvězd (2008) [TV po...

13:55 - 14:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:30

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151245
Osobností: 635298
Fotografií: 575860
Plakátů: 273914
Obsahů a biografií: 139059

Poslední komentáře

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Blbý a blbější (1994)

Blbý a blbější
Výborná komedie, u které   jsem se nemohla přestat   smát. Herci jsou úžasný a   jde vidět, že hrát umí. A   název je dobrý...jenom jsem   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Film chybu nemá. Výborní   herci, skvěle promyšlený,   hraný, nečekané   okamžiky...opravdu jsem byla   zvědavá, kdo to všechno   dělá a více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.21/0.164