Zari
ohodnotit

Bílá smrt

Whiteout

Další název:
Biela smrť / Terror en la Antártida / Whiteout: Enfer blanc
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
101 minut
„Větrem bičovanou krajinu ledovců opanuje vrah.“
Popis / Obsah / Info k filmu Bílá smrt
Akční thriller se celý odehrává v Antarktidě na Amundsen-Scottově výzkumné stanici. Policistka Kate Beckinsaleová má odletět po výkonu dvouleté služby zpět domů. Poslední letadlo odlétá za dva dny, potom nastane půlroční období zimní tmy. Venku již zuří sněhová bouře, když je v blízkosti stanice nalezen zavražděný geolog. Policistka se rozhoduje, zda se pustit do vyšetřování vraždy nebo odletět. Když je sama napadena neznámým mužem, je rozhodnuta v pátrání pokračovat. Vyjde najevo, že geologové objevili ruské letadlo se záhadným nákladem, které zde havarovalo před padesáti lety. Obsah šesti pouzder byl před dvěma dny nabídnut k prodeji na internetové burze. Přepravní letadlo odstartuje a na základně zůstává několik lidí včetně policistky a vraha. Boj o život probíhá i mimo stanici v prudké ledové vichřici. Na základně objevená ukradená pouzdra jsou naplněná bonbóny, někdo stačil obsah vyměnit. Odvážná dívka odhalí vraha a zároveň nalezne skutečný obsah pouzder ukrytý v jedné z mrtvol, které jsou připravené k transportu. Jsou to nádherné diamanty.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Bílá smrt
Snímek zvaný Bílá smrt přináší americký režisér Dominic Sena (60 sekund). Hlavní hrdinka Carrie Stetko (Kate Beckinsale) se ujímá velmi těžkého úkolu, je totiž na Antarktidě a musí vyřešit vraždu. To je samo o sobě těžké a vše navíc komplikuje mrazivé počasí, které již brzy nedovolí ani vycházet z úkrytu. Stihne Carrie vyřešit tento nelehký úkol?


Autor: Justik66

Popis / Obsah / Info k filmu Bílá smrt
Policistka Carrie se z osobních důvodů nechala přeložit na vědeckou základnu v Antarktidě. Zvykla si na drsný humor i milostné návrhy mužského osazenstva a spřátelila se s místním doktorem. Nyní se její pobyt na základně chýlí ke konci a ona má odletět po dvou letech služby zpět domů. Venku je v blízkosti stanice nalezen zavražděný geolog. Policistka se rozhoduje, zda se pustit do vyšetřování vraždy, nebo odletět. S pomocí doktora a pilota Delfyho se vydává na opuštěnou sovětskou základnu, kde vrah s cepínem, maskovaný polárnickou výstrojí, zasáhne dřív, než by mohl důležitý svědek promluvit. Vyjde najevo, že geologové objevili ruské letadlo se záhadným nákladem, které zde havarovalo před padesáti lety. Carrie začne prohledávat všechny místnosti na základně. Brzy zjistí, že tajemný náklad - diamanty - je ukryt v těle zavražděného geologa. Začíná boj o život a navíc se blíží extrémně silná sněhová bouře - bílá tma, ve které není vidět ani na krok. Šance na přežití je mizivá.

Zdroj: Nova


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

17:55 - 18:55

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Slavnosti sněženek (1983)

18:00 - 19:30

37 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Divá Bára (1948)

17:05 - 18:52

92 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ted Marshall

Marshall Ted

Naposled navštívené:
Ted Marshall

Marshall Ted