ohodnotit

Bible

The Bible: In the Beginning...

Další název:
La bibbia; The Bible
Žánr:
Rok:
1966
Délka:
164 minut

Celkové hodnocení filmu Bible

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.8.2013
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.7.2014
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.8.2006
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2009
valip159951
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.11.2018
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2007
vali55967
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.6.2018
Joy84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2018
vali84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19118minih19118Smrt černého krále (1971) 
Smrt černého krále n
minih33562minih33562Na plný plyn (2001) 
Vollgas n
minih41283minih41283Tančím, abych žil (2005) 
Take The Lead n
minih9700minih9700Jízdní hlídka (1936) 
n
minih140949minih140949Rodeo a Julie (2015) 
Rodeo & Juliet n
minih24896minih24896Jednou dokola (1991) 
Once Around n
minih35183minih35183Iguo - Igua (2002) [TV film] 
n
minih81647minih81647Dynastie: Rub a líc (2005) [TV film] 
Dynasty: The Making of a Guilty Pleasure n
minih148360minih148360Radost pro Freddieho (2011) [TV film] 
Fast Freddie, the Widow and Me n
minih14434minih14434Noční můra v Elm Street 2: Freddyho pomsta (1985) 
A Nightmare on Elm Street Part 2: Freddy's Revenge n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.8 % (12)
8   - curil
10 - pataamat
7   - MaKy92z
7   - kahi
9   - MetelskuBl
10 - sluníčko
9   - Johnny1
7   - valip15995
7   - stereolab
8   - vali55967
8   - Joy84
7   - vali84
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155381
Osobností: 642327
Fotografií: 594386
Plakátů: 282745
Obsahů a biografií: 142464

Poslední komentáře

Teroristka (2019)

phs

Teroristka
az do "strileci   sceny" celkem nic moc,   ani jsem si nebyla jista, ze   maj "babky" az   takovou pravdu, ale   více >

Autor: phs | Hodnocení: 9 / 10

Monika a hříbě s hvězdičkou (198...

Monika a hříbě s hvězdičkou
Holčenčí ptákojna tak   velká, že až drnčí   dveři. Deset panu Kanyzovi a   dalších deset panu   Zedníčkovi.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vidláci (1997)

Vidláci
"Čtyři hodiny! Že   bychom zaspali!?" už u   nás zdomácnělo navždy.   Film je příjemná (i když   málo pravděpodobná)   podívaná pro více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Pražské tajemství (1988)

dětské scifi

Pražské tajemství
Film se mi líbil. Oddechovka.   Trochu sci-fi. Krásné   záběry. Znám i knížku.   Konečně film, kde netečou   potoky krve. Nevystupují   roboti i když je to sci-fi.

Autor: Břečťan | Hodnocení: 10 / 10

V dosahu smrti (2015)

V dosahu smrti
Laciné béčko, které je   přehlídkou nesmyslných   přestřelek a neustálého   pobíhání z úkrytu do   úkrytu. Bakelitové   automatické zbraně z více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.302/0.266