Zari
ohodnotit

Bezva polda

Flawless

Další název:
Nikto nie je dokonalý (SK)
Žánr:
Rok:
1999
Délka:
112 minut
„Ačkoli se nenávidí, jeden bez druhého se neobejdou.“

Komentáře k filmu Bezva polda

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Akana
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2009
Víc psychologické než   kriminální drama, kde oba   hlavní představitelé   dostávají příležitost   ukázat, co dovedou. Zatímco   De Niro už dávno nic   dokazovat nemusí, P.S.Hoffman   tu potvrzuje tušení, že   americký nezávislý film   posledních let v něm našel   výraznou osobnost. Jeho   podání afektovaného, ale   vnitřně křehkého   transvestity, je strhující.   Bohužel dojem sráží   banální "akční"   závěr a vůbec celá ta   kriminální vata obalující   sbližování obou   protagonistů. Nevím, nakolik   je tu svět transvestitů a   gayů vykreslený věrně, ale   nepůsobí na mě nijak   rušivě, spíš zábavně.
Tom_Hardy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2008
De Niro je vynikající, ale   ta šišlající role mi sama   o sobě příliš nesedla.   Celé to je navíc takové   bezbarvé, bez chuti a   zápachu, i přes zvolené   prostředí vizuálně mdlé a   herecky i dost přepálené   (je mi jasné, že transky se   prostě chovají určitým   způsobem, jenže když mezi   ně vsadíte chlapa po   mrtvici, kde je pak   „normální“ záchytný   bod pro diváka?). Svého   času jsem se divil, že šel   film s De Nirem jen na video,   dneska se divím, že to   vůbec De Niro natočil. Bezva   polda je pro mě osobně   jedním z mála filmů s De   Nirem, na které se mi opravdu   těžko kouká…

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jan Pacák

Pacák Jan

Čítanka

Čítanka

Naposled navštívené:
Jan Pacák

Pacák Jan

Čítanka

Čítanka