';
ohodnotit

Bez milosti

Expect No Mercy

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Bez milosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.8.2017
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.2.2010
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.9.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.3.2022
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.12.2007
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.1.2011
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13845minih13845Nechte to na mně (1955) 
n
minih15822minih15822Piraňa (1978) 
Piranha n
minih47669minih47669Travička zelená (2008) 
Pineapple Express n
minih63488minih63488Krev zmizelého (2006) [TV minisérie] 
Krev zmizelého n
minih58738minih58738xXx: Návrat Xandera Cage (2017) 
xXx-The Return of Xander Cage n
minih44527minih44527Blade (2006) [TV seriál] 
Blade: The Series n
minih32685minih32685Božský Bruce (2003) 
Bruce Almighty n
minih141022minih141022Hodný, zlý a mrtvý (2015) 
4Got10 n
minih30386minih30386Jason X (2001) 
Jason X n
minih66706minih66706Zkus mě rozesmát (2011) 
Just Go with It n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (10)
5   - martin.stu
4   - Kuvik
7   - Langley
7   - satyr
5   - R.RICKIE
5   - tomast
5   - luan66
3   - Darkman7
2   - fidelio
7   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183568
Osobností: 687968
Fotografií: 735582
Plakátů: 354418
Obsahů a biografií: 168975

Poslední komentáře

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Fakulta (1998)

Fakulta
Velice příjemnej   teenagerovskej sci-fi   horůrek, taková nenáročná   oddechovka. Čerpá z   podobného námětu jako   třeba Věc, Mutant nebo více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení