NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Bez milosti

Expect No Mercy

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Bez milosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.8.2017
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.2.2010
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.9.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.12.2007
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.1.2011
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23582minih23582Zámotek (1985) 
Cocoon n
minih44632minih44632V zájmu našich dětí: Příběh Julie Poseyové (2003) [TV film] 
Defending Our Kids: The Julie Posey Story n
minih39521minih39521Hezký Štědrý večer (1979) [TV inscenace] 
Hezký Štědrý večer n
minih44547minih44547Lov na boháče (2006) 
Hors de prix n
minih8037minih8037Halloween 2 (1981) 
Halloween II n
minih38727minih38727Abrahámovo údolí (1993) 
Vale Abraao n
minih4660minih4660Brockův poslední případ (1973) [TV film] 
Brock's Last Case n
minih48670minih48670Noc v muzeu 2 (2009) 
Night at the Museum 2: Battle of the Smithsonian n
minih33892minih3389220 miliónů mil od Země (1957) 
20 Million Miles to Earth n
minih12867minih12867Mordová rokle (1951) 
Mordová rokle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (9)
5   - martin.stu
4   - Kuvik
7   - Langley
7   - satyr
5   - R.RICKIE
5   - luan66
3   - Darkman7
2   - fidelio
7   - makiki

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrikou letem světem

18:10 - 19:00

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:20 - 19:30

5 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

35 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177653
Osobností: 678025
Fotografií: 710723
Plakátů: 337978
Obsahů a biografií: 162288

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení