ohodnotit

Bez milosti

Expect No Mercy

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Bez milosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.8.2017
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.2.2010
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.7.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.9.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.12.2007
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.1.2011
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9418minih9418Javor a Juliana (1972) 
n
minih123590minih123590Půlnoční dítě (2016) 
Midnight Special n
minih47835minih47835Babylon A.D. (2008) 
Babylon A.D. n
minih24199minih24199Zvláštní dny (1995) 
Strange Days n
minih33971minih33971Van Helsing (2004) 
Van Helsing n
minih42059minih42059Elita Armády (2006) 
The Hard Corps n
minih66848minih66848Ženy sobě (2011) 
Bridesmaids n
minih158331minih158331Pani K (2016) 
Mrs K n
minih24162minih24162Zubaté ostří (1985) 
Jagged Edge n
minih41983minih41983Poslední prázdniny (2006) 
Last Holiday n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 % (9)
5   - martin.stu
4   - Kuvik
7   - Langley
7   - satyr
5   - R.RICKIE
5   - luan66
3   - Darkman7
2   - fidelio
7   - makiki

TV Program

ČT1 - Babička (1971) [TV film]

09:40 - 11:05

70 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Kameru...

10:15 - 11:10

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

10:40 - 11:45

10 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Anděl strážný (2016) [TV film]

10:20 - 12:15

30 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155395
Osobností: 642455
Fotografií: 594469
Plakátů: 282938
Obsahů a biografií: 142488

Poslední komentáře

Jádro (2002)

Jádro
Na vlně Drtivého dopadu a   Armageddonu vzniklo i Jádro.   Je to sice faktická blbost,   ale film má celkem spád a   napětí. A to katastrofické více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Král sokolů (2000)

Král sokolů
Tak to je velká radost film   vidět, příroda, atmosféra,   Vorlíček i Kukura, film je   skoro 20 let mlád a vůbec   nestárne...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Neposlušnost (2017)

JIDIŠ

Neposlušnost
Ortodoxní židovské   prostředí - obecně:   vyhraněné náboženské   niveau a vůči tomu   "zakázaná láska"   notabene ke stejnému   více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

Král sokolů (2000)

Král sokolů
Moc pěkná česká pohádka.   Podle mě je velmi   nedoceněná. Jako malý jsem   ji zbožňoval a ani dnes   neodolám a s chutí se na ni   kouknu. Nádhera!

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 7 / 10

Obecná škola (1991)

"Vy tady ale máte dneska zahulíno!"

Obecná škola
Česká filmová klasika. Na   obecnou školu jsem s oblibou   koukal už jako malý capart a   pořád jí mám rád. Snad   každý správný Čech musel   více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.159/0.124