ohodnotit

Benjamin aneb Deník panice / Benjamin

Benjamin ou Les mémoires d'un puceau

Další název:
Benjamin; The Diary of an Innocent Boy
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Benjamin aneb Deník panice / Benjamin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.5% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2007
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.9.2018
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2012
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2014
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
v214
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.8.2013
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2007
best
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6542minih6542Dobrodružství barona Prášila (1988) 
The Adventures of Baron Munchausen n
minih30378minih30378Bílá vdova (2000) 
Saving Grace n
minih41729minih41729X-Men: Poslední vzdor (2006) 
X-Men: The Last Stand n
minih65004minih65004Mark Knopfler: A Night in London 1996 (2003) [DVD] 
Mark Knopfler: A Night in London 1996 n
minih57715minih57715Válečné ponorky – Hitlerovy žraločí smečky (2008) [TV minisérie] 
U-Boats – Hitler´s Sharks n
minih35760minih35760Vůně ženy (1974) 
Profumo di donna n
minih62621minih62621Muž se zbraní (1955) 
Man with the Gun n
minih39671minih39671Rodinka na tripu (2004) 
Johnson Family Vacation n
minih41638minih41638Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus (2008) [DVD] 
Možná přijde i... Oldřich Kaiser & Jiří Lábus n
minih41929minih41929Letíme do Ria (1933) 
Flying Down to Rio n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.5 % (13)
9   - curil
8   - cicis
8   - clara.bow
8   - melakara
8   - satyr
6   - Faye
7   - K882
8   - Johnny1
9   - Dagfra3
9   - ortos1
9   - v214
7   - frada
6   - best

TV Program

ČT1 - Dobrá Voda (1982) [TV seriál]

10:10 - 11:30

32 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta Země: Sladkovodní svět

10:20 - 11:10

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2015) [TV ser...

09:50 - 11:00

52 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Dvojí tvář požehnání (1995) [T...

10:30 - 12:30

12 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166415
Osobností: 661090
Fotografií: 647425
Plakátů: 311506
Obsahů a biografií: 153140

Poslední komentáře

Indiana Jones a chrám zkázy (198...

Indiana Jones a chrám zkázy
Druhý film o Indina Jonesoj   je malinko "horší" ale v   podstatě né zas o tolik, má   skvělé triky, temnou   atmosféru, je strašidelný,   akce více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Duch doby - Stále kupředu (2011)

Doporučuji nejen pravicovým fanatikům

Duch doby - Stále kupředu
, doporučuji film i   obyčejným lidem, aby   věděli, že je naděje, že   se vše zlepší a lidem se   bude líp žít. Film má   čtyři části, začíná více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.287/0.273