reklama
 
ohodnotit

Benjamin aneb Deník panice / Benjamin

Benjamin ou Les mémoires d'un puceau

Další název:
Benjamin; The Diary of an Innocent Boy
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Benjamin aneb Deník panice / Benjamin

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2009
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2008
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2012
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.12.2014
ortos1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
v214
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.8.2013
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2007
best
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30412minih30412Cromwell (1970) 
Cromwell n
minih51942minih51942Maga lesz a férjem (1938) 
Maga lesz a férjem n
minih26670minih26670Mrtvi nespievajú (1965) [TV film] 
n
minih38430minih38430Rudá voda (2003) [TV film] 
Red Water n
minih24941minih24941Do naha! (1997) 
The Full Monty n
minih70834minih70834Krutá noc (1967) 
Rough Night in Jericho n
minih35903minih35903Míč (1991) [TV film] 
n
minih8305minih8305Hlavní třída (1956) 
Calle Mayor n
minih17027minih17027Prodloužený čas (1984) 
Prodloužený čas n
minih142873minih142873Criminal: V hlavě zločince (2016) 
Criminal n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.2 % (12)
9   - curil
8   - cicis
8   - clara.bow
8   - melakara
6   - Faye
8   - satyr
8   - Johnny1
9   - Dagfra3
9   - ortos1
9   - v214
7   - frada
6   - best

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

49 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:15 - 03:15

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.345/0.302