reklama
 
ohodnotit

Ben Hur

Žánr:
Rok:
1926
Délka:
143 minut
„od 100 minuty uvidíme příběh Bena Hura v barvě“

Celkové hodnocení filmu Ben Hur

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2011
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2006
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.10.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Emrys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33020minih33020Povstalecká história (1984) [TV seriál] 
Povstalecká história n
minih132103minih132103Buchty a klobásy (2016) 
Sausage Party n
minih24524minih24524Svatba bez prstýnku (1971) 
Svatba bez prstýnku n
minih24684minih24684Sňatková kancelář (1932) 
Sňatková kancelář n
minih27460minih27460200 cigaret (1999) 
200 Cigarettes n
minih45815minih45815Bláznivej tábor (2007) 
Daddy Day Camp n
minih15344minih15344Pán šelem 2 (1990) 
Beastmaster 2: Through the Portal of Time n
minih38891minih38891Pokrevní bratři (1975) 
Blutsbrüder n
minih37886minih37886Kaena: Proroctví (2003) 
Kaena: La prophétie n
minih9968minih9968Karate tiger 2: Zuřící blesk (1987) 
No Retreat, No Surrender 2: Raging Thunder n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - clara.bow
8   - pataamat
9   - AGAMEMNON
7   - Darkman7
9   - El_Indio
1   - valentine
8   - PetrB.
9   - Emrys

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - akutní leuké...

19:20 - 19:40

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615093
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.261/0.225