reklama
 
ohodnotit

Ben Hur

Žánr:
Rok:
1926
Délka:
143 minut
„od 100 minuty uvidíme příběh Bena Hura v barvě“

Celkové hodnocení filmu Ben Hur

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2011
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2006
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.10.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Emrys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31943minih31943Jeepers Creepers (2001) 
Jeepers Creepers n
minih24168minih24168Zúčtování v Malém Tokiu (1991) 
Showdown In Little Tokio n
minih25524minih25524Akta X: Film (1998) 
The X-Files: Movie n
minih55049minih55049Intriky (1999) [Video] 
The Kissing Game n
minih39379minih39379Dokažte mi vinu! (2006) 
Find Me Guilty n
minih38423minih38423Crash (2004) 
Crash n
minih10507minih10507Konec starých časů (1989) 
n
minih28967minih28967Ďábelská hra (1999) 
Jawbreaker n
minih34000minih34000Černí baroni (2004) [TV seriál] 
n
minih18190minih18190RumplCimprCampr (1997) [TV film] 
RumplCimprCampr n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
9   - clara.bow
8   - pataamat
9   - AGAMEMNON
7   - Darkman7
9   - El_Indio
1   - valentine
8   - PetrB.
9   - Emrys

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:50

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Nový...

09:00 - 09:55

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:40

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:20

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.165/0.123