ohodnotit

Ben Hur

Žánr:
Rok:
1926
Délka:
143 minut
„od 100 minuty uvidíme příběh Bena Hura v barvě“

Celkové hodnocení filmu Ben Hur

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2011
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2006
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.10.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Emrys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15978minih15978Po stopách krve (1969) 
Po stopách krve n
minih27536minih27536Ene bene (2000) 
n
minih27511minih27511Babylon 5: Třetí prostor (1998) [TV film] 
Babylon 5: Third Space n
minih5934minih5934Deathstalker (1983) 
Deathstalker n
minih2614minih2614Agent, který mne miloval (1977) 
The Spy Who Loved Me n
minih27917minih27917Hvězdné dítě (1997) 
Star Kid n
minih49771minih49771Star Trek: Příští generace - Ti nejlepší z obou světů (1990) [TV film] 
Star Trek: The Next Generation - The Best of The Both Worlds n
minih157213minih157213Taxi 5 (2018) 
Taxi 5 n
minih43912minih43912Noc bláznů (1996) 
Cosi n
minih25295minih25295Kámoš (1996) 
Shiloh n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
9   - clara.bow
8   - pataamat
9   - AGAMEMNON
7   - Darkman7
9   - El_Indio
1   - valentine
8   - PetrB.
9   - Emrys
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154595
Osobností: 640018
Fotografií: 588861
Plakátů: 279987
Obsahů a biografií: 141643

Poslední komentáře

Bohemian Rhapsody (2018)

Bohemian Rhapsody
Čekala jsem netrpělivě na   tento film. Vůbec mně   nezklamal. Je perfektní,   úžasná muzika, skvělé   výkony herců. Z kina jsem   šla absolutně nadšená.   Doporučuji všem, kteří   mají rádi dobrou hudbu.

Autor: Majdulka | Hodnocení: 10 / 10

Most! - 3. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 3. díl
Trošku nůďa, až na   akci:"Odvez ho do Chomutova.   Myslíš do spalovny? Ne, do   nemocnice!"
Jinak   benefity pracovního poměru   obecního vymahače by mohly   být pro některé jedince i   zajímavé.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Ratatouille (2007)

Ratatouille
Klasická amíkovština, že   když chceš, dokážeš v   životě všechno. I když jsi   krysák. V reálu těžko, v   kresleňáku se na to dobře   kouká. více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

14+ (2015)

cesky

14+
Chci to videt krasny folm fakt   uplne nadherny moc nadherny   fakt je tam hodne lasky proste   krasny fakt

Autor: Kujina | Hodnocení: 4 / 10

Pappa e ciccia (1983)

Pappa e ciccia
Průměrná italská   bláznivá komedie rozdělená   do dvou vzájemně   nesouvisejících epizod.   Hrdiny hrají Lino Banfi a   Paolo Villaggio, více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.191/0.157