reklama
 
ohodnotit

Ben Hur

Žánr:
Rok:
1926
Délka:
143 minut
„od 100 minuty uvidíme příběh Bena Hura v barvě“

Celkové hodnocení filmu Ben Hur

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2011
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2006
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.10.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Emrys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2506minih2506Abraham Lincoln (1930) 
Abraham Lincoln n
minih41543minih41543Buřič Jejího Veličenstva (1969) [TV inscenace] 
Buřič Jejího Veličenstva n
minih46200minih46200Sněhurka navždy šťastná (1993) 
Snow White, Happily Ever After n
minih30901minih30901Velké ticho (1968) 
Il grande silenzio n
minih56911minih56911Kamenný kvítek (1946) 
Kamennyj cvetok n
minih8582minih8582Hostinec U kamenného stolu (1948) 
Hostinec U kamenného stolu n
minih42924minih42924Dopis třem manželkám (1949) 
Letter to Three Wives, n
minih7219minih7219Džentlmenská dohoda (1947) 
Gentleman's Agreement n
minih57668minih57668Babicovy dobroty (2008) [TV pořad] 
n
minih18317minih18317Buldozer (1978) 
Lo chiamavano Bulldozer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - clara.bow
8   - pataamat
9   - AGAMEMNON
7   - Darkman7
9   - El_Indio
1   - valentine
8   - PetrB.
9   - Emrys

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala

15:55 - 16:45

9 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Šílený svět studené války: Vál...

15:45 - 16:40

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

9 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

15:30 - 16:35

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146763
Osobností: 622544
Fotografií: 554944
Plakátů: 263503
Obsahů a biografií: 134604

Poslední komentáře

Smrtihlav (1998)

Smrtihlav
Dá se říci, že se jedná o   originální a velmi   zajímavý snímek   začínající jako noir   pozvolna se vyvíjející ve   scifi. Takže z toho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Ostrov hrdlořezů (1995)

Ostrov hrdlořezů
Tak abych napsal pravdu,   očekával jsem romantickou   krávovinu a nachystal si   práci. Navíc já tu zubatou   opici, co je idolem mužských   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Počátek (2010)

PROCESOR!

Počátek
Sen ve snu. Už se vám stalo,   že jste ve snu zemřeli, nebo   se milovali(chlapi) a ráno   byla malá "nehoda"? Co je   skutečnost a co sen?   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Vlaštovky a Amazonky (2016)

Vlaštovky a Amazonky
Nové zpracování knihy,   kterou napsal Arthur Ransome,   která už byla zfilmovaná v   roce 1974 a ještě dříve v   roce 1964 dokonce jako   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zpovídám se (1953)

Zpovídám se
Další působivý film mistra   napětí, kde je vidět, jak   je mnohdy silné zpovědní   tajemství. Kněz se zde   staví do role trpitele za   hříchy jiných.

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.22