reklama
 
ohodnotit

Ben Hur

Žánr:
Rok:
1926
Délka:
143 minut
„od 100 minuty uvidíme příběh Bena Hura v barvě“

Celkové hodnocení filmu Ben Hur

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2011
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2006
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.10.2007
PetrB.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Emrys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31931minih31931Kruté moře (1953) 
The Cruel Sea n
minih42350minih42350Vy nám taky, šéfe! (2008) 
Vy nám taky, šéfe! n
minih40752minih40752Libertin (2005) 
The Libertine n
minih19578minih19578Stalo se zítra (1944) 
It Happened Tomorrow n
minih39411minih39411Příběh létající pevnosti (1944) 
n
minih73068minih73068Dynastie Straussů (1991) [TV seriál] 
Strauss Dynasty n
minih3664minih3664Air Force-BAT 21 (1988) 
BAT 21 n
minih42832minih42832Krutá rasa (2006) 
The Breed n
minih27753minih27753Jáson a Argonauti (1963) 
Jason and the Argonauts n
minih35984minih35984Cirkus Humberto (1988) [TV seriál] 
Cirkus Humberto n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
9   - clara.bow
8   - pataamat
9   - AGAMEMNON
7   - Darkman7
9   - El_Indio
1   - valentine
8   - PetrB.
9   - Emrys
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150708
Osobností: 634120
Fotografií: 574743
Plakátů: 273084
Obsahů a biografií: 138433

Poslední komentáře

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

The Wall (2017)

PROCESOR!

The Wall
Běží poslední dny války v   Iráku a na své misi je   odstřelovač s pozorovatelem.   Někdo postřílel dělníky   při stavbě potrubí. Po   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Mamma Mia: Here We Go Again (201...

Mamma Mia: Here We Go Again
Sladkobolné, slzopudné,   vzpomínající, s minimem   humoru a hravosti, když už   jde o humor, obstarává ho   „stará“ garda, včetně   nováčka v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Sousedi 2 (2016)

Sousedi 2

Sousedi 2
Byl jsem tímto   pokračováním poněkud   zklamán. Holt, holky   nedokázaly udělat takový   bordel, nebyly tak vtipné a   nápadité jako kluci v více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Rande naslepo (2017)

Rande naslepo

Rande naslepo
Hodně vydařená komedie,   která přináší příběh   kluka, jemuž ani podstatná   vada zraku nezabránila jít   si za svým snem. Je nejspíš   více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.148/0.113