reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Beatles - The First Visit U.S. Visit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.10.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2008
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
TAMTAM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34369minih34369Zločin pátera Amara (2002) 
El crimen del Padre Amaro n
minih55330minih55330Akvárium (2008) 
Genenet al asmak n
minih48759minih4875930 Years of Monty Python: A Revelation (1999) [TV film] 
Python Night: 30 Years of Monty Python n
minih2850minih2850Alwin na silnici (1974) [TV film] 
Alwin auf der Landstraße n
minih43225minih43225Černá Dahlia (2006) 
The Black Dahlia n
minih61355minih61355Pokušení (2009) 
Chloe n
minih53027minih53027Černá Karkulka (1983) 
Czarny Kapturek n
minih88123minih88123Féltékenység (1943) 
Féltékenység n
minih17698minih17698Rambo (1982) 
First Blood n
minih18312minih18312Řidičák (1988) 
License to Drive n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
9   - cicis
9   - Kuvik
7   - REKBRIT
8   - satyr
6   - R.RICKIE
8   - killy
8   - Michal.
6   - deatdavid
8   - pepa123
8   - TarabasCz
8   - vendelin1
8   - TAMTAM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147863
Osobností: 626282
Fotografií: 561829
Plakátů: 266439
Obsahů a biografií: 135737

Poslední komentáře

Sněhurka a lovec (2012)

Sněhurka a lovec
Srovnání filmu s Johankou z   Arku je   příznačné.Kostýmy,   výpravu a triky hodnotím   pozitivně, ale to je pro moje   divácké ego málo.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

1890 (2017) [TV seriál]

Komediant

1890
Seriál jsem již viděl celý   a líbí se mi spojení   češtiny a slovenštiny kde   se nemusí předabovávat.   Dobře vystižená povaha   lidí v té více >

Autor: Akrobat

Vše je ztraceno (2013) [2k digit...

Vše je ztraceno
Zajímavý film, kde se toho   tolik nenamluví, ale o to   víc se koná. Zkušený   jachtař má tolik smůly,   kolik jí leckdo nemá za   celý život. více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 7 / 10

Vetřelec: Covenant (2017)

Velmi dobré

Vetřelec: Covenant
Jo, je to fajn snímek. sice   běží stále na stejné   dějové lince, která se dá   snadno předvídat, ale je to   film na který se dá koukat.   více >

Autor: Ryback | Hodnocení: 7 / 10

Fantom z Jižáku (2014) [TV epizo...

Fantom z Jižáku
Během jednoho týdne je   dopaden násilník, který   přepadal ženy v domech, ve   výtahu nebo na schodišti a   znásilnil jich dokonce 11.   Teď i více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.309/0.271