reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Beatles - The First Visit U.S. Visit

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.10.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.9.2009
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.10.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2010
Michal.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2009
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
TarabasCz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
TAMTAM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35828minih35828Nebezpečná známost (2002) 
Swimfan n
minih47684minih47684Lenssen & spol. (2003) [TV seriál] 
Lenßen und Partner n
minih49902minih49902Las Vegas: Kasino (2003) [TV seriál] 
Las Vegas n
minih6595minih6595Dobrý synek (1993) 
The Good Son n
minih7219minih7219Džentlmenská dohoda (1947) 
Gentleman's Agreement n
minih65030minih65030Jimi Hendrix - Blue Wild Angel: Live at the Isle of Wight (2004) 
Jimi Hendrix - Blue Wild Angel: Live at the Isle of Wight n
minih51013minih51013Strážce zákona (2008) 
MR 73 n
minih62122minih62122Řezník z Plainfieldu (2007) [Video] 
Ed Gein: The Butcher of Plainfield n
minih50664minih50664Křížová palba (2008) 
Les Insoumis n
minih10819minih10819Krokodýl Dundee (1986) 
Crocodile Dundee n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
9   - cicis
9   - Kuvik
7   - REKBRIT
6   - R.RICKIE
8   - killy
8   - satyr
8   - Michal.
6   - deatdavid
8   - pepa123
8   - TarabasCz
8   - vendelin1
8   - TAMTAM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143586
Osobností: 612726
Fotografií: 536353
Plakátů: 256936
Obsahů a biografií: 131638

Poslední komentáře

Mámy na nože (2014)

Mámy na nože
Zase jedna americká pipulka   se bude vdávat a ženská   část rodiny se půl roku   dopředu může zvencnout.   Navíc se ukáže, že matky   jsou dvě více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Doktor Hollywood (1991)

Doktor Hollywood

Doktor Hollywood
Je pohodový film pro celou   rodinu se sympatickým   Michaelem J. Foxem v plné   formě, kterého mám rád, v   hlavní roli. Ukazuje, i když   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Eva Nová (2015)

Nenový příběh Evy Nové

Eva Nová
Tento film je zejména   úžasným hereckým koncertem   Emilie Vašáryové. Né zcela   veselý film o tom, že   zestárnout není snadné, pro   nikoho. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Mission: Impossible II (2000)

Mission: Impossible II
MI jsou prostě skvělé filmy   a i když dvojka je asi trochu   mimo hlavní proud, díky   neskutečně akčním scénám   (jak jinak od Johna Wo) je to více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 9 / 10

Hádej kdo? (2005)

Hádej kdo?
Před asi deseti lety jsem ten   film jednou viděl a teď jsem   se poslední dva roky snažil   vzpomenout si na to, ja se to   jmenuje. No a když jsem více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.218/0.181