Zari
ohodnotit

Bazén

Swimming Pool - Der Tod feiert mit

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
89 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Bazén
Po ukončení závěrečných maturitních zkoušek chystá parta studentů tajný noční mejdan, zatím ale tají kde. Nakonec jej uskuteční v novém Aquaparku, kam se dostanou díky bývalému studentu Martinovi (Jason Liggett), který umí otvírat zamčené zámky. Tady si mejdanuchtivá partička projde doslova peklem, které jim připraví jejich přítel a spolužák Frank (John Hopkins), o němž nevědí zdaleka všechno. Kvůli tomu, že se cítí v partě za "blbečka", jim přichystá krvavé překvapení a chce je všechny zabít svou mačetou. Před mejdanem už stihl Frank zabít jejich přátele Catherinu (Anna Gasilerová) s Oliverem (Josef Pejchl) a Kim (Isla Fischer).

Když se auty dopraví do Aquaparku, potom něco popijí a rozběhnou se po celém areálu, Frank, který zahrál, že je mu špatně a ztratil se na WC, rozjede ve svém převleku vraždící show. Nejprve pod toboganem zabije Svenju (Linda Rybová) a Cartera (Bryan Carney). Potom přijde na řadu Melanie (Cordella Bugeja), která čekala v posilovně na Martina, jenž šel pro kondomy.

Ten setkal s některými ostatními, kteří už mrtvá těla objevili a chtějí se odsud dostat ven a zavolat pomoc. Jenže celý objekt je uzamčen a někdo sebral klíče a jejich mobily. Podezřívají z toho Grega (Thorsten Grasshoff), jenž šel s Diegem (Maxmilian Grill) hledat vraha a který celý mejdan naplánoval a zorganizoval.

Další mrtví jsou Mike (James McAvoy) a Martin, kteří jsou zabiti ve ventilaci, jíž se chtěli dostat ven. Sarah (Kristen Miller) a Carmen (Elena Uhlig) se schovají v restauraci, kde je objeví Greg se sekerou v ruce. Carmen ho omráčí, sekerou zabarikádují dveře a obě utečou. Greg tam zůstane uvězněn. Diego s Chrisem (Jonah Lotan) jsou také schovaní.

Venku před Aquaparkem je zabit detektiv Kadankov (Jan Vlasák), který se díky zavražděné Frankově nevlastní sestře a jistým stopám dostal až sem. Frank byl ale chytřejší a rychlejší. Carmen je výborná plavkyně a pokusí se dostat odvodňovacím kanálem ven. Podaří se jí to, ale tady už na ni čeká Frank a jeho mačeta.

Sarah je opět u hlavního bazénu, kde potká Franka, od něhož se dozvídá krutou pravdu. Pak se spolu začnou rvát. Frank ji zraní mačetou a ona ho zase díky tvrdému alkoholu podpálí. Ten hořící skočí do bazenu, kde plave Gref, který se už dostal z restaurace. Vypadá to, že Frank Grega ubodá, ale v poslední chvíli ho Sarah, která ani neumí plavat a bojí se vody, pobodá rozbitou lahví.

To ale nestačí. Nakonec až Carmen, která Frankův útok přežila, ho zastřelí pistolí detektiva Kadankova.


Pozn. autora: Popisek vznikl za spolupráce Hortensie.


Autor: M.A.G.

Popis / Obsah / Info k filmu Bazén
Parta teenagerů se rozhodne oslavit maturitu v nově otevřeném bazénu. Během mejdanu si užívají vody, alkoholu a sexuálních hrátek. Poté, co jsou dva z party zavražděni, začnou ostatní panikařit, hádat se a navzájem se obviňovat. Mrtvoly přibývají a voda se barví do ruda a těm, kteří ještě žijí, začíná docházet, že vrahem musí být jeden z nich.

V závěrečné scéně ukáže vrah svoji pravou tvář a chce dokončit to, co začal. To se mu ale naštěstí nepovede. Díky síle a odhodlání se nakonec z hrůzného masakru zachrání pět lidí a vrah se utopí ve své vlastní pasti a jeho ohavná mačeta pomalu stoupá ke dnu.


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu Bazén
Škola skončila, zkoušky jsou složené a nastal čas vrhnout se do opravdového života. Ale předtím než se 13 kamarádů z Mezinárodní střední školy v Praze rozuteče do světa, hodlají uspořádat večírek, jaký tady ještě nebyl. Nápad uspořádat nelegální párty v největším místním bazénu je přijat všemi a její přípravy jsou v plném proudu. Ale co začne jako noc všech nocí, se rychle změní v boj na život a na smrt. Tajemný maskovaný zabiják začíná svůj lov. Studenti panikaří a začíná jim docházet, že vrahem musí být jeden z nich...


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:45 - 02:15

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Peru - „tržiště“ civilizací

01:45 - 02:00

6 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

01:40 - 02:55

11 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Případy sestry Terezy (SoeurThérèse.com)

Případy sestry Terezy
SoeurThérèse.com

Naposled navštívené:
Případy sestry Terezy (SoeurThérèse.com)

Případy sestry Terezy
SoeurThérèse.com