ohodnotit

Baterie nejsou v ceně

*batteries not included

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
102 minut
„Létajících talířů není třeba se bát.“

Celkové hodnocení filmu Baterie nejsou v ceně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.2.2009
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2009
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.1.2011
K3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2016
aegis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.7.2009
styx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.6.2014
misoft
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.12.2010
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2015
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.12.2017
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007
letoun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.4.2017
kosmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.8.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75716minih75716Pánská jízda (1984) 
Bachelor Party n
minih5135minih5135Císařský valčík (1953) 
n
minih81415minih81415Přizdis*áči (2011) 
The Inbetweeners Movie n
minih110532minih110532Irene zmítaná ve vlnách (2009) 
Irene in Time n
minih37201minih37201Kobylkáři (1937) 
A Day at the Races n
minih101670minih101670Devět paruk (2013) 
Heute bin ich blond n
minih35745minih35745Udělej radost, anděli (1992) 
Angeloček, sdělaj radosť n
minih44087minih44087Protektor (2009) 
Protektor n
minih10549minih10549Koňská hlava (1971) 
Le Cri Du Cormoran Le Soir Au-Dessus Des Jonoques n
minih17912minih17912Rocky 4 (1985) 
Rocky IV n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (12)
8   - curil
7   - salte
5   - Out-Of-Way
5   - K3
9   - aegis
7   - styx
5   - misoft
7   - pauli1
4   - wrangler
3   - valentine
10 - letoun
10 - kosmo

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala: Cestou ...

23:45 - 01:10

65 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Klub poslední naděje (2013) [2...

23:05 - 01:00

105 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Hogo fogo Homolka (1970)

23:50 - 01:20

60 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Bikesalon

00:45 - 01:20

5 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Neuvěřitelný Hulk (2008)

TOP film. 95%

Neuvěřitelný Hulk
Tak toto bolo geniálne,   normálne lepšie ako prvý   film od Marvelu a to Iron Man.   Chválim všetko čo sa len   dá a nemôžem uveriť že   film více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.27/0.232