reklama
 
ohodnotit

Barva granátového jablka

Cvet granata

Další název:
Цвет граната; Brotseulis kvaviloba; Sayat Nova; Farba granátového jablka (SK)
Země:
Rok:
1969
Délka:
79 minut

Celkové hodnocení filmu Barva granátového jablka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.1.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
30.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.2.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
Aleister
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54160minih54160Vykoupení (2004) [TV film] 
Redemption: The Stan Tookie Williams Story n
minih3898minih3898Bez zášti (1981) 
Absence of Malice n
minih44987minih44987Katakomby (2007) 
Catacombs n
minih72096minih72096Blázniví únosci (1999) 
Held Up n
minih98220minih98220Letadla (2013) 
Planes n
minih5345minih5345Ctihodné mrtvoly (1975) 
Cadaveri eccelenti n
minih5838minih5838Dáma v bílém (1938) 
La dama bianca n
minih73750minih73750Černé ovce (2012) [TV pořad] 
Černé ovce n
minih112355minih112355Dobří sousedé (2007) [TV film] 
My Neighbor's Keeper n
minih3053minih3053Andreas Hofer (1909) 
Andreas Hofer n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.4 %
4   - curil
2   - pataamat
4   - Agostino
6   - Kuvik
6   - tvo
4   - pet007
10 - Aleister

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV fi...

10:50 - 11:45

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak si Chruščov podmanil Ameri...

10:35 - 11:40

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:50

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Presumpce lásky (2010) [TV fil...

10:15 - 12:10

49 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147975
Osobností: 626703
Fotografií: 562694
Plakátů: 266896
Obsahů a biografií: 135817

Poslední komentáře

Dunkerk (2017)

Spickove udelany valecny film

Dunkerk
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

7 dní hříchů (2012)

Nemecka propaganda...

7 dní hříchů
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar, více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 1 / 10

O půlnoci sklapne past (1966)

O půlnoci sklapne past
Agent FBI Jerry Cotton do   třetice a se stejnou   literární grácií jako   předchozí snímky.   Technické postupy 60. let,   jako třeba zadní více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Budování mediálního obrazu (2017...

Budování mediálního obrazu
Jo třetí díl a opět   slušnej, řada hlášek je   vynikajících ale jen   proletí a je pořeba je   zachytit, sleduji a myslím,   že "prča" bude i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Victoria and Abdul (2017)

Victoria and Abdul
Překrásný dojemný snímek   o jedné etapě života   královny Viktorie, který to   bude mít setsakramentsky   těžké. A není divu, neboť   celkově více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.318/0.283