Zari
ohodnotit

Barneyho ženy

Barney’s Version

Žánr:
Země:
Rok:
2010
Délka:
132 minut
Premiéra v ČR:
18.8.2011
„Nechtěl nic výjimečného, jen najít skutečnou lásku.“

Komentáře k filmu Barneyho ženy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2013
Zajímavý příběh, který   je jakýmsi průřezem a   náhledem na tři manželství   sympatického hlavního hrdiny   Barneyho Panofskyho. Nakonec   najde lásku svého života,   ale svým sobectvím a   egoismem jí ztrácí. Film se   mi hodně líbil, obdivuji   Paula Giamattiho, který   vytvořil postavu v rámci   třiceti let a neztratil   glanc. Souhlasím, že   okamžiky, kdy se setkává se   svým otcem Izzym (Dustin   Hoffman), patří ve filmu k   tomu nejlepšímu.
jitush.b
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2012
Velice milý a příjemně   natočená komedie o tom jak   se ne moc pohledný židovský   producent Barney, milující   alkohol, honí za láskou   svého života, kterou také   nachází ale jak sám pozná   stačí málo a o všechno   přichází. Paul Giamtti   svého hrdinu ztvárnil velice   přesvědčivě a scény s   Dustinem Hoffmanem v roli jeho   otce jsou nejlepší části   filmu. Barneyho verze je   povedené komedie, která nás   donutí vytáhnout i kapesník   a určitě zpříjemní   nejedno odpoledne.
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.8.2016
I muži mívají svou osudovou   lásku, a někteří jsou pro   ni ochotni udělat cokoli. Ne   moc zábavný film o životě   - nejdřív hledání, pak   uvědomění si toho, co chci,   a když toho člověk   dosáhne, tak to zase pomalu   začne ztrácet. Paul Giamatti   se sice snaží, ale hlavní   postava není příliš   sympatická, aby s ní divák   soucítil (třeba jako v   Bokovce).

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
George Washington

George Washington
George Washington

Naposled navštívené:
George Washington

George Washington
George Washington