ohodnotit

Barcelona

Rok:
1994
Délka:
97 minut
„Španělsko na konci studené války.“

Celkové hodnocení filmu Barcelona

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.12.2013
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.2.2010
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.4.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.8.2010
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.12.2013
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.12.2007
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.11.2013
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.9.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.5.2016
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74079minih74079Stopy zla (2006) 
Sasquatch Mountain n
minih49942minih49942Hospoda u Bílé kočky (2008) [TV film] 
Hospoda u Bílé kočky n
minih20224minih20224Alex Taylor Community School: Learning with Love (1992) 
n
minih60043minih60043Ďáblice v růžovém trikotu (1960) 
Heller in Pink Tights n
minih42134minih42134Svatba ve třech (2005) 
Imagine Me & You n
minih38785minih38785A co já? (2004) 
Comme une image n
minih7464minih7464Experiment Eva (1985) 
n
minih66819minih66819Princ a Pruďas (2010) 
Your Highness n
minih48678minih48678Avatar (2009) 
Avatar n
minih41804minih41804Spusťte tu revoluci beze mne (1970) 
Start the Revolution Without Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.9 % (13)
5   - curil
5   - Agostino
4   - Kuvik
4   - Snura
6   - satyr
3   - stanko
5   - dandysek
3   - Petak69
10 - kubik-duli
5   - MysteryIll
1   - deatdavid
6   - tvo
4   - valentine
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152777
Osobností: 637146
Fotografií: 582048
Plakátů: 276450
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.317/0.279