reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Barbie jako princezna z ostrova

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2010
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2008
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.10.2008
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.7.2009
MirHer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2009
felix_prvni
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.5.2009
lucka1prochazkova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.1.2008
tomsep_1958
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.8.2009
Renat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2008
Piiink
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2017
maikynek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.9.2016
TomasekWRC
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.8.2008
patrikracz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2009
vasek34
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47461minih47461Máj (2008) 
n
minih14146minih14146Neúplné zatmění (1982) 
Neúplné zatmění n
minih43725minih43725Vražedné vody (2006) 
Kraken: Tentacles of the Deep n
minih49461minih49461Ach, Bože (1977) 
Oh, God! n
minih3533minih3533Bang Bang (1967) 
Bang Bang n
minih5060minih5060Cesta kovbojů (1994) 
The Cowboy Way n
minih42627minih42627Zuzana je zase sama doma (1961) [TV divadelní představení] 
n
minih54643minih54643Baron od zdymadla (1960) 
Le baron de l'écluse n
minih34762minih34762Sněžní psi (2002) 
Snow Dogs n
minih31847minih31847První velká vlaková loupež (1979) 
The First Great Train Robbery n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.6 % (18)
4   - Agostino
8   - satyr
3   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
8   - oulisna
6   - extremek.c
9   - RaR
8   - renya007
6   - MirHer
7   - felix_prvn
10 - lucka1proc
10 - tomsep_195
8   - Renat
8   - Piiink
5   - maikynek
7   - TomasekWRC
9   - patrikracz
6   - vasek34

TV Program

ČT1 - Jdeme do klubu

04:50 - 05:00

2 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Sabotáž (2007) [TV pořad]

04:35 - 05:00

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 06:20

57 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.246/0.208