reklama
 
ohodnotit

Bandita

Eşkıya

Další název:
Eskiya / The Bandit
Rok:
1996
Délka:
121 minut

Celkové hodnocení filmu Bandita

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.9.2008
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007
sofa1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28495minih28495Posedlost (1999) 
En Face n
minih17602minih17602Purpurová barva (1985) 
The Color Purple n
minih36165minih36165Apollon Musagétes (1973) 
n
minih20111minih20111Šampón (1975) 
Shampoo n
minih13866minih13866Nejlepší člověk (1954) 
n
minih71266minih71266Moje svatba (2007) [TV film] 
I Me Wed n
minih87633minih87633Tisíc slov (2012) 
A Thousand Words n
minih15465minih15465Parťák (1990) 
Loose Cannons n
minih11162minih11162Láska s otazníkem (1978) 
L´Amour en question n
minih26954minih26954Hledání cest (1988) 
Hledání cest n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 %
5   - Agostino
4   - Kuvik
6   - rosta12
6   - jakuza29
2   - valentine
5   - sofa1

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala

09:00 - 09:45

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Sto divů světa

09:00 - 09:55

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

08:45 - 10:00

29 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146720
Osobností: 622369
Fotografií: 554779
Plakátů: 263349
Obsahů a biografií: 134569

Poslední komentáře

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Happy Feet (2006)

Happy Feet
Tak tohle je tak gigantická   debilita, že bych to už v   životě nezapnul ani v   televizi. Chápu, že jde o   ekologický film, ale je to   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Josef Zíma pohledem Roberta Sedl...

minulost

Josef Zíma pohledem Roberta Sedláčka
Mělo by tu býn napsáno, že   josef Zíma 20.10.1959,   téměř připravil o život   Juditu Čeřovskou !!   Pamětníci ještě nevymřeli   !!!!!!!!!

Autor: veryold3

Dny zrady I., II. (1973)

Chyba v obsazení

Dny zrady I., II.
V obsazení chybí jméno   herečky Jaroslavy   Tiché,představitelky paní   Horákové, matky Jiřího,   Karla a Standy Horákových

Autor: Gruberova | Hodnocení: 10 / 10

Chatrč (2016)

Chatrč
Tak tato reklama na   křesťanství u mne   nezabrala. Připouštím, že   v některých názorech byla   spousta pravdy, ale to mohli   natočit do více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.429/0.396