reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bambi, princ jelenů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55.8% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.9.2009
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2006
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.7.2009
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.2.2009
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2009
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.10.2007
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2635minih2635Matador (1960) 
Il mattatore n
minih62655minih62655Zarak (1956) 
Zarak n
minih46088minih46088Real je naše vášeň (2005) 
Real, la película n
minih3435minih3435Babička, táta a já (2005) 
Mi abuelo, mi papá y yo n
minih39729minih39729Chip & Dale 1: V ohrožení (2005) 
Chip & Dale 1: Here Comes Troubles n
minih14246minih14246Neznámý v domě (1992) 
L´Inconnu Dans La Maison n
minih38816minih38816Krása na zabití (1999) 
Drop Dead Gorgeous n
minih43375minih43375Prokletí domu slunečnic (2007) 
The Messengers n
minih44084minih44084Podivuhodné prázdniny rodiny Smolíkovy (1977) [TV seriál] 
Vakáción a Mézga Család n
minih18401minih18401Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) 
Home Alone 2: Lost in New York n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Bambi 2 (2006)

 Bambi 2 (2006)
Bambi 2 n
Bambi II
Žánr: animovaný / dětský
Země: Spojené státy americké
Režie: Brian Pimental, Glo Minaya, Jamie Thomason

(jiná verze filmu)

Hodnocení filmu

55.8 % (12)
6   - ignac1
7   - Kuvik
4   - satyr
7   - Elementik
6   - MaKy92z
8   - Strength
3   - tvo
5   - sansiro
7   - RaR
3   - valentine
7   - uriel
4   - makiki

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

01:50 - 04:25

128 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Když se mladí klanějí...

03:40 - 04:05

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:25 - 04:25

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Pyramida hrůzy (1985)

Pyramida hrůzy
Sir Arthur Conan Doyle nikdy   nic nenapsal o   nejslavnějším detektivovi   všech dob Sherlocku Holmesovi   z jeho mladých let a tak   berme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.215/0.172