Cerven
ohodnotit

Bakaláři [TV cyklus]

Začalo to úplně nevinně (1979) - 1. díl (8. série)

Další název:
Bakaláři 1979: Začalo to úplně nevinně; Stopařka; Balíček; Inzerát
Rok:
1979
Premiéra v ČR:
13.1.1979
„Cyklus malých příběhů ze života podle námětů televizních diváků, tentokrát v příbězích Stopařka, Balíček a Inzerát.“
 

Obsah filmu Začalo to úplně nevinně

 
Malá televizní komedie režiséra Václava Hudečka nás zavede do prostředí drahé asijské restaurace. Tu navštíví muž na služební cestě se svým kolegou. Nečekaně si k nim přisedne atraktivní žena a objednává si nejdražší specialitu, mužům pak poroučí koňak. Když odejde na toaletu, nechává u stolu balíček a krabičku cigaret. Kolega oceňuje úroveň této ženy, jenomže netuší, že odešla tajně – bez zaplacení. Balíček i cigarety byly jen prázdnou imitací… Po chvíli se v restauraci objeví podezřelá dáma v blond paruce podruhé…

Zdroj: ČT

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.4.2020
povídka "Stopařka"
Jako ze života. Každý z diváků zná podobné   příhody, které se staly jeho známým nebo   alespoň o nich slyšel. Týká se většinou dob   dřívějších. Jinak slabý průměr   bakalářské povídky, tentokrát z ostravského   studia ČT. Zaujala mě ta opravdová zima   (natočeno 1978), to už jsme dlouho nezažili.   Fenomén stopování ze šedesátých a   sedmdesátých let minulého století už   prakticky neexistuje, změnila se doba i   společnost. Hezké podívání na Karla Vochoče   a Ivana Dědečka, na druhé straně herečka   jedné role je nepříliš přitažlivá,   znásilnění by si rozmyslel každý druhý,   zvláště při pohledu na slušný knírek pod   nosem.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.2.2019
BALÍČEK
Trošku banální příběh, příliš   krátký na rozvinutí čehokoli. Přesto se to   dalo. V podstatě je to i svým způsobem   zábavné.

STOPAŘKA


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama