ohodnotit

Babiččin vnuk

Babushkin vnuk

Žánr:
Země:
Rok:
1981
Délka:
82 minut

Celkové hodnocení filmu Babiččin vnuk

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 46.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2008
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35388minih35388Dvanáct do tuctu (2003) 
Cheaper by the Dozen n
minih2891minih2891Americký cyborg (1993) 
American Cyborg: Steel Warrior n
minih6962minih6962Dům IV. (1991) 
House IV. n
minih35471minih35471Aféra (1998) 
Jungsa n
minih37188minih37188Strašidelný dům (2003) 
The Haunted Mansion n
minih58741minih58741Elán: Megakoncert (2003) [Video] 
Elán: Megakoncert n
minih46997minih46997Ostrov pokladů (2007/1) 
L'île au(x) trésor(s) n
minih28502minih28502Vertical Limit (2000) 
Vertical Limit n
minih32071minih320713 Ninžové - Protiúder (1994) 
3 Ninjas Kick Back n
minih52088minih52088Aljona (2009) [TV film] 
Aljona n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

46.7 % (9)
3   - Agostino
3   - T800
7   - bajaw
6   - marimari
5   - sekkos
2   - Status
3   - jjano
6   - psichy
7   - paja.pipin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165281
Osobností: 659989
Fotografií: 638299
Plakátů: 307417
Obsahů a biografií: 151488

Poslední komentáře

Jackova ukolébavka (1993)

Jackova ukolébavka
I když je příběh dobře   natočený, je málo   uvěřitelný, nereálný. Ale   titulní představitel odvedl   kus práce.

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Zab mě, když to dokážeš (2009) [...

Zab mě, když to dokážeš
Když je příběh tak   totálně zblázněný, to se   i v lepším seriálu stane,   kolikrát si sám říkám,   že když se mě zavařuje   mozek, má to cenu koukat až   do konce?

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Výjimeční (2019)

Výjimeční
Film o autistech, vlastně o   jejich ošetřovatelích, o   té ohromné mravenčí a   často sysifovské práci,   která se nedá dělat bez   nadšení, více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 9 / 10

Jarka a Věra (1938)

Jarka a Věra
Svým způsobem další z   řady klasických   studentských komedií z   předválečných a   válečných let, i když se   děj přímo ve škole   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Svatba na bitevním poli (2008)

Někdy to nestačí

Svatba na bitevním poli
Řeklo by se schopný   zkušený režisér a   špičkové obsazení to je   záruka kvality. Kdo viděl   tuhle pseudokomedii bude   souhlasit s tím, že více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.417/0.399