reklama
 
ohodnotit

Babek

Babak

Další název:
Бабек
Žánr:
Země:
Rok:
1979
Délka:
137 minut

Celkové hodnocení filmu Babek

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 33.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.1.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.7.2009
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.7.2015
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.6.2016
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
marimari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
10kacka10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.12.2008
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
31.10.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2008
Ann.A.S.P
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.6.2008
paja.pipinka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
666kony
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
30.7.2009
paali2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18428minih18428Samotář (1987) 
Le solitaire n
minih3552minih3552Bandité na řece (1972) 
n
minih51515minih51515Alvin a Chipmunkové: Setkání s vlkodlakem (2000) [Video] 
Alvin and the Chipmunks Meet the Wolfman n
minih41418minih41418Špína (2005) 
Dirty n
minih52634minih52634Zkáza Titaniku (1958) 
A Night to Remember n
minih16424minih16424Porky (1982) 
Porky´s n
minih47488minih47488Astro Boy (2009) 
Astro Boy n
minih47008minih47008Osudové selhání (2007) 
Breach n
minih49343minih49343Abrakadabra (1958) 
Abrakadabra n
minih45044minih45044Addamsova rodina (1964) [TV seriál] 
The Addams Family n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

33.3 % (15)
3   - Agostino
3   - BinLADIN
1   - radegaster
1   - miroslav22
4   - T800
2   - bajaw
5   - marimari
5   - 10kacka10
3   - Status
1   - jjano
7   - psichy
5   - Ann.A.S.P
4   - paja.pipin
1   - 666kony
5   - paali2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.133/0.096