NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Až si vydechnu

Waiting to Exhale

Rok:
1995
Délka:
123 minut
Premiéra v ČR:
8.2.1996
„Jednou jsi dole, jednou nahoře (ale jen na chvilinku). V hlavní roli Whitney Houston“

Celkové hodnocení filmu Až si vydechnu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.1% (28 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.12.2008
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.5.2015
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.2.2010
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.6.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.7.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.8.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.2.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
8.10.2017
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2008
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2009
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.12.2007
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.6.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.4.2009
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.12.2018
Vada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.10.2012
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.12.2007
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.2.2004
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.11.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
Sivok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.4.2008
Maarti
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.10.2009
Tanith
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
lukz89
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18856minih18856Silniční hry (1981) 
Roadgames n
minih48242minih48242Hlavní výhra (1982) [TV inscenace] 
Hlavní výhra n
minih16338minih16338Poltergeist (1982) 
Poltergeist n
minih2526minih2526Action Jackson (1988) 
Action Jackson n
minih118204minih118204Kluk ze zrcadla (2014) 
O Menino no Espelho n
minih75846minih75846Crni bombarder (1992) 
Crni bombarder n
minih22626minih22626Vlasy (1979) 
Hair n
minih29716minih29716Supersvůdníci (2001) 
Tomcats n
minih47948minih47948Celesta ve městě (2004) [TV film] 
Celeste in the City n
minih20964minih20964Svědectví Joe Tynana (1979) 
The Seduction of Joe Tynan n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.1 % (28)
3   - curil
6   - martin.stu
9   - ajaajena
3   - Kuvik
4   - Lynette
8   - satyr
4   - Faye
6   - cerfik
9   - dederon
1   - miroslav22
8   - Blanche21
5   - rockwoman
6   - rosta12
5   - extremek.c
3   - T800
1   - deatdavid
8   - Zdenek13
8   - respect
5   - Vada
5   - Kloby

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

37 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

ČT2 - Legendy záchranářství

02:35 - 03:10

17 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:40 - 03:05

72 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:05 - 03:05

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177661
Osobností: 678041
Fotografií: 710769
Plakátů: 338004
Obsahů a biografií: 162290

Poslední komentáře

Noční lovec (2018)

PROCESOR!

Noční lovec
Tvářilo se to, jako solidní   kriminálka a musím přiznat,   že ten závěrečný zvrat   jsem nečekal, ale na   vysvětlení mnoha věcí mi   to nestačilo. Každopádně   jsem se nenudil a nadprůměr   určitě.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Duna (2021)

Nějakej oskar by to dostat mohlo

Duna
Je to opravdu dobrý film,   který je tedy úvodem do   příběhu a i když je dobré   ho vidět v kině, pro kino   byl natočen, tak   naneštěstí více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení