reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Až já budu velký

Kogda ja stanu velikanom

Další název:
Когда я стану великаном, Kogda ya stanu velikanom; When I Will Become a Giant
Žánr:
Země:
Rok:
1978
Délka:
87 minut

Celkové hodnocení filmu Až já budu velký

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 35% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.1.2010
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2012
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
14.6.2008
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43756minih43756Ghoulies II. (1987) 
Ghoulies II. n
minih35180minih35180Chameleon (2001) 
Kameleon n
minih2736minih2736Až já budu velký (1978) 
Kogda ja stanu velikanom n
minih59552minih59552Pepek Námořník - klasické příběhy 2 (2008) 
Popeye the Sailor n
minih43734minih43734Železní andělé 3 (1990) 
Tian shi xing dong III mo nu mo ri n
minih34797minih34797Země dinosaurů 8 - Doba ledová (2001) 
Land Before Time - The Big Freeze n
minih4603minih4603Bratři a sestry (1992) 
Fratelli e sorelle n
minih39007minih39007Moskva - Kassiopeia (1973) 
Москва - Кассиопея n
minih9967minih9967Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) 
No Retreat, No Surrender n
minih24947minih24947Vetřelec: Vzkříšení (1997) 
Alien: Resurrection n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35 %
3   - Kuvik
4   - satyr
7   - POMAJZ
2   - T800
3   - bajaw
2   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253747
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.454/0.433