reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Až do posledního muže

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.6.2008
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.7.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.10.2007
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007
petrph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
vic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25352minih25352Příběhy kocoura Modroočka (1974) 
n
minih41030minih41030Pohled do nekonečna (1983) 
n
minih30147minih30147Ana (1982) 
Ana n
minih41172minih41172Pojďte s námi za mámou, tátou (1977) [TV seriál] 
n
minih44131minih44131Ahoj v Americe (1996) [TV film] 
Und tschüss! In Amerika n
minih22454minih22454Vetřelec 3 (1992) 
Alien 3 n
minih26559minih26559Roj (1978) 
The Swarm n
minih3363minih3363Autogram (1984) 
n
minih26685minih26685Oranžový měsíc (1962) 
n
minih4330minih4330Blokáda - II (1978) 
Blokada - (Leningradskij metronom, Operacija "Iskra") n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.5 %
4   - T800
8   - michaela11
8   - tvo
5   - karesm
3   - valentine
2   - bajaw
8   - petrph
4   - vic

TV Program

ČT1 - Kde domov můj?

18:25 - 18:55

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - GEN - Galerie elity národa

18:25 - 18:45

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

17 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

67 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141725
Osobností: 607007
Fotografií: 527176
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130413

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.176/0.154