Zari
ohodnotit

Avanpost

Další název:
The Blackout; Аванпост
Žánr:
Země:
Rok:
2019
Délka:
104 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Avanpost
POZOR SPOILER

 Je poplach a vojáci vybíhají k akci. Zaujmou pozice a čekají. Je jim hlášeno, že se k nim blíží spousta objektů, ale nikdo neví, co to je… 
Měsíc předtím sedí v restauraci Oleg a Aljona. Potom si spolu užijí sexu a až druhý den zjistí, že se něco děje.  
V letadle omdlí letuška, vypnou se světla a stroj se řítí k zemi. Po celé zeměkouli nastává tma.
Moskvu to minulo, jen se zastavily některé drony.  
Průzkumná jednotka s novináři se vydává na jedno místo s názvem Kirov na průzkum. Nacházejí jen mrtvé lidi. Smrt je zastihla nepřipravené v různých okamžicích. A přece zde někdo žije. Postava, která nešla zastřelit. Napadla vojáka Kolju a sebrala mu zbraň. Pak proběhla kolem a zmizela.  
Povolávací rozkaz dostal i Jurij Nikolajevič.  
Na základnu 8 přichází plukovník Marina Osmolovskaya s mladým Sašou.  
Nastává výše popsaný poplach. Napadení je děsivě rychlé a zpočátku nejdou útočníci rozeznat. Až později se zjistí, že jsou to medvědi. Ovšem velká spousta.  
Oleg je zraněn a ocitá se v nemocnici. Zde je lékařkou právě Aljona.  
Marina vypráví o „senzorech“. To jsou lidé se zvláštními schopnostmi a ten nejsilnější jménem Saša, kterého si vybrala je v Moskevské vojenské nemocnici. Ona se podílela na jeho výzkumu.  
Právě u něj se objevuje nějaký Žeňa. Prý ho poslal Id. Mluví o třetí vlně útoku, kdy se proti těm, co přežili vrhnou všichni zvenčí. Jejich sto šedesát milionů. A nemocný má najít toho, kdo je ovládá.  
Zatím probíhají nepokoje a lidi se bouří.
Armáda i policie má plné ruce práce. Dělají se další průzkumné akce, Na jedné z nich je i Jurij, který se stará o novinářku Olgu.  
Za Sašou přichází Id sám. Když je najde Marina, hned jí Id předvede svou sílu v ovládání člověka. Pak spolu odjíždějí na základnu, kde jí Id vysvětluje, v čem je problém. Hovoří o dávných civilizacích a hlavním nepříteli jménem Ra.  
Zatím je skupina, ve které je Jurij a Olga zlikvidovány lidmi, ovládanými nepřítelem. Zničeny jsou i další skupiny. Z té, kde je Jurij, přežil jen on a novinářka. Nyní se snaží zachránit si holý život. 
Id odvádí Marinu a Sašu ze základny, která je vzápětí poté zlikvidována raketami.
Jurij se setkává s dalším přeživším z jiné skupiny, s Olegem. Pro ty sem pak přijíždí Marina s Idem a dalšími. Ti pak spěchají k budově, kde je Ra. Dostanou se až na střechu, kde se Id a Ra pustí do křížku. Jenže nebojují jen oni dva proti sobě. I kamarádi se pak snaží navzájem si zlámat vaz. Po tomto boji se objeví to, co bylo Idem slibováno... 


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Avanpost
V blízké budoucnosti se cosi přihodilo. Spojení mez většinou měst na Zemi se přerušilo. Kosmonauti objevili na území východní Evropy malou kruhovitou oblast, která stále žije. Co armáda nalezne za hranicemi této oblasti šokuje všechny. V obchodech, v automobilech, na silnicích, v budovách nemocnic a nádraží, všude jsou stopy boje. Kdo nebo co likviduje všechno živé? A jak dlouho vydrží poslední základna lidstva?

Cinema City (týden ruského filmu)


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama