reklama
 
ohodnotit

Automat na přání

Další název:
The Wishing Machine
Rok:
1968
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
20.9.1968
„Kybernetická dobrodružství Honzy Kašpara a Vaška Balabána.“

Celkové hodnocení filmu Automat na přání

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.4.2009
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.1.2011
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.9.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2016
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.3.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.6.2014
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.6.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2010
bajaw
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.10.2007
TommyKindernay
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.8.2010
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.10.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih34772minih34772Čarodějné námluvy (1997) [TV inscenace] 
Čarodějné námluvy n
minih62686minih62686Jak se člověk naučil létat (1958) 
Jak se člověk naučil létat n
minih113763minih113763Cairo (1963) 
Cairo n
minih54303minih54303Kniha křtěná krví (2009) 
Psychosis n
minih45524minih45524Moje žena a jiné katastrofy (2007) 
I Think I Love My Wife n
minih15362minih15362Pan Wonka a jeho čokoládovna (1971) 
Willy Wonka and the Chocolate Factory n
minih65816minih65816Rána pod pás (1996) 
Lowball n
minih84420minih84420Zachránci rodinného krbu (1935) 
The Fixer Uppers n
minih32663minih32663Kung Prásk: Smrtonosná smrt (2001) 
Kung Pow: Enter the First n
minih9619minih9619Jestřáb kontra Hrdlička (1953) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
5   - Erkul
4   - curil
1   - Pitryx
4   - New
8   - satyr
6   - Petak69
2   - Faustka
10 - dederon
6   - rosta12
10 - Gremmie
4   - T800
7   - Pauleto
4   - bajaw
9   - TommyKinde
10 - J.Zaborsky
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 142394
Osobností: 609570
Fotografií: 531492
Plakátů: 255509
Obsahů a biografií: 130957

Poslední komentáře

Let číslo 93 (2006)

Let číslo 93
Nechápu, co na tomhle snímku   všichni vidí? Podle mě je   vysoké hodnocení pouze   odrazem impresivní události,   kterou zachycuje. Oceňuji   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 4 / 10

Bůh žehnej Islandu (2009)

God bless Us...

Bůh žehnej Islandu
Dokument ukazuje různé   protagonisty „Islandské   finanční krize“ v roce   2008, (způsobenou dopadem   americké hypotéční krize a   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Liga spravedlivých: Temno (2017)...

Liga nudných

Liga spravedlivých: Temno
Spíše slabší záležitost.   Justice League je tam úplně   zbytečná (Batman jen   sekunduje Wonder Woman, Green   Lantern a Superman tam mají   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Underworld (2003)

Podsvětí

Underworld
Řemeslně kvalitně odvedená   řež, akční maratón,   který je ideální pro   děsuplné probuzení diváků   uprostřed filmového večera   na téma: více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

Byl lásky čas (2012) [TV film]

Pozitivní díl

Byl lásky čas
Kde je vůle, tam je cesta.   Obdobnou zkušenost mám z   rodiny, naštěstí to   netrvalo tak   dlouho..................

Autor: mrejca | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.719/0.659