Zari
ohodnotit

Attenberg

Žánr:
Země:
Rok:
2010
Délka:
95 minut

Komentáře k filmu Attenberg

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.10.2012
Attenberg
Uvedeno na Kaunas   International Film Festival   2012.
Co k tomu říct?   Nejvíce to asi vystihuje   jeden komentář, který jsem   někde četl: 'Ti řekové   nejsou normální. Buď mají   hovadské dluhy, nebo   vyšinuté filmy.' Nějakou   dobu jsem v Řecku žil,   takže mi nezbývá než   souhlasit. Přesto že hlavní   hrdinka byla opravdu   nádherná a roztomilá,   koukat na její performence   žvěře mě dohánělo na   tolik k šílenství, že jsem   se prostě rozhodl, že   další film už sledovat   střízlivý nebudu.
Attenberg (jen tak pro   zajímavost, stejné jméno   měl i německý plukovník,   který plánoval za druhé   světové války operaci   Tetřev, zátah na beskydské   partyzány) mohu doporučit   celkem třem skupinám.   Pseudo-intelektuálům,   kteří věří v životní   poselství ukryté v   artrových filmech;   fanouškům Suicide, i když   pro ty je lepší si pustit   desku a nemuset poslouchat   žádné žvásty kolem;   zkouřencům, kteří chtějí   hodinu a půl zapejkat do   něčeho, v čem si budou moci   vytvořit svůj vlastní   příběh a kde budou moc   vidět sem tam nějaké to   prso - a možná i trochu   víc...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama